Piranha Gamepad'in sol joysticki aşağı çekiyor

RoyMustang23

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 3 4 ay önce 100 liraya aldığım Piranha marka ve pek de bir şey beklemediğim Wireless Game Controller'ı şu ana kadar geçenlerde yakuza 0 oynamaya başlamamla birlikte ancak 8 9 saat kullandım lakin sol Joystick'i üst tarafa ve üst sağ sola doğru yaptığımda alta gitme komutu giriyor. Başta azdı lakin iyice arttı, düz yürürken bile bir anda ters dönüp yürümeye başlıyor. Dediğim gibi pek bir şey beklemiyordum ama 10 saatlik kullanımda da çöp olacağını düşünmemiştim, bu Controller'ın tamiri gibisinden bir şey var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanında Piranha'nın direksiyon setini almıştım bir süre sonra aniden ben döndürmesemde dönüyordu tabii ETS 2'den bu durum yüzünden ban yiyince içini açıp baktım içindeki dönmesini bilgisayara aktaran potansiyometre yi değiştirince sorun düzeldi bu kollarda potansiyometre olmaz içinde mekanik bir aksam olur içini açıp tozunu almanı öneririm düzelmez ise değişebilecek bir parçası yoktur her şey birbirine lehimlidir.

Zamanında Piranha'nın direksiyon setini almıştım bir süre sonra aniden ben döndürmesemde dönüyordu tabii ETS 2'den bu durum yüzünden ban yiyince içini açıp baktım içindeki dönmesini bilgisayara aktaran potansiyometre yi değiştirince sorun düzeldi bu kollarda potansiyometre olmaz içinde mekanik bir aksam olur içini açıp tozunu almanı öneririm düzelmez ise değişebilecek bir parçası yoktur her şey birbirine lehimlidir.
Piranha pişmanlıktır.. Dediğim gibi kutudan da pek çıkartmadım toz dolmuş mudur içi bilmiyorum ama denerim sağ ol dostum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı