Arkadaşlar, öncelikle herkese merhabalar.
1 hafta önce piranha grande cep telefonunu aldım. Kullanıcı yorumlarını, telefon incelemelerini okudum. Hepsi güzel bir telefon olduğu görüşünü yazmış. Yani sorun çıkmamış şimdiye kadar. Az önce bu forumda grande ile ilgili açılan konuları okudum. Herkes kötü bir telefon olduğunu savunuyor. 1 haftadır kullanyorum gayet hızlı. Arkadaşlar altını çizerek söylüyorum. Ben telefonu oyun oynamak için almadım. Sadece büyük ekranlı telefon sevdiğim için aldım. Yani oyun oynamayacağım.
Sizce kötü mü yaptım. Beni kaç yıl götürür. Bütçem zaten 600 tl olduğu için aldım. Şimdiden herkese vereceği cevap için teşekkür ediyorum.
Aldıysan hayırlı olsun. Bu saatten sonra bir şey demek istemem. Riski bilerek almışsındır. Pek bir güncelleme bekleme. Telefonun ne zaman kendini bırakacağı da belli olmaz.
Teşekkür ederim. Çok dikkatli bakmaya çalışacağım. Elimden düşürmeyeceğim mesela. Peki 600 tl'ye alınabilecek geniş ekranlı telefon hangi ? Keşke almadan önce bu forumu inceleseydim.
Geniş ekran işin içine girince bu bütçeyle önerilecek pek telefon kalmıyor. T50'nin 5'' ekranını yeterli bulabilseydiniz belki o olurdu. 5'' üstüne iyi bir telefon yok ne yazık ki. Tablet telefon alınabilirdi belki. Asus FonePad mesela.