Arkadaşlar bugün teknosa mağazasından aldığım Icer R Type notebook soğutucuyu sizler için incelemek istedim, hem sizlere bir fikir olur hem hepiniz bilgilenmiş olursunuz.
İlk önce aldığım notebook yeni olduğu için ısınma sorunu falan yaşamıyordum marka Casper ama malum yaz sıcakları buz dolapları bile ısınırken notebook ısınmaması malum bildiğiniz üzere imkansız.
Her ne kadar çok ısınma olmasada yinede yaz ve kış lazım, herneyse lafı fazla uzatmadan incelemeye geçeyim.
Cihazın fan hızı ultra sessiz deniyor ve gerçekten en sessiz ortamda dahi ses duyulmuyor, ayarlanabilir ayakları ile tutturabilir olması neredeyse belirli soğutucularda var ve bundada mevcut çok rahat kullanım sağlıyor.
Soğutma yerine gelince büyük ve geniş fanı ve sayesinde çok iyi soğutuyor hatta ben yeni diye bugün neredeyse 2 notebook üzerinde denedim diğer laptop 14 yıllık ve ısınması neredeyse yumurtayı pişirmeyi geçtim haşat eder gibi bir ısıya sahipti, hatta onun altına koyarken yakmasın bide soğutucuyu bu sıcaklık diye tereddüt etmiştim
ama altına koyduğumda herhangi bir ısınma olmadı ve o alev gibi yanan 14 yıllık laptop buz gibi oldu.
Ayrıca cihazın LED ışık göstergesi sayesinde (mavi) daha çok hava katmışlar, kısacası ben çok memnun kaldım 40 liraya aldım alacak arkadaşlara tavsiye ederim.
Sorularınız var ise sorabilirsiniz.