matematiğingüleryüzü Centipat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 1.064 Çözümler 5 11 Ocak 2025 #1 Simon_Henriksson dedi: Alınır daha iyisi yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Elimde membran klavye ve mouse Piranha set var kutulu onu kaça satabilirim? Sıkıntısız herkesi çalışıyor. Onu satıp para ekleyip Aula'yı alacağım.
Simon_Henriksson dedi: Alınır daha iyisi yok maalesef. Genişletmek için tıkla... Elimde membran klavye ve mouse Piranha set var kutulu onu kaça satabilirim? Sıkıntısız herkesi çalışıyor. Onu satıp para ekleyip Aula'yı alacağım.
Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 2.990 Makaleler 3 Çözümler 31 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #2 matematiğingüleryüzü dedi: Elimde membran klavye ve mouse Piranha set var kutulu onu kaça satabilirim? Sıkıntısız herkesi çalışıyor. Onu satıp para ekleyip Aula'yı alacağım. Genişletmek için tıkla... Fiyat aralıgını bilmiyorum ama onu satın bile almazlar onları diye tahmin ediyorum satacaksan 200-300 TL civarı bir şeydir.
matematiğingüleryüzü dedi: Elimde membran klavye ve mouse Piranha set var kutulu onu kaça satabilirim? Sıkıntısız herkesi çalışıyor. Onu satıp para ekleyip Aula'yı alacağım. Genişletmek için tıkla... Fiyat aralıgını bilmiyorum ama onu satın bile almazlar onları diye tahmin ediyorum satacaksan 200-300 TL civarı bir şeydir.