Z zampara Hectopat Katılım 11 Ekim 2013 Mesajlar 66 3 Mart 2014 #1 Piranha Business Zeus Tab 7.0 tabletim var bunu nasıl recovery moduna alabilirim. 2 tuşu var power ve home tuşu bunlarla defalarca denedim ama bir türlü recovery moduna alamadım tableti. Bilen varsa yardımcı olsun lütfen.
Piranha Business Zeus Tab 7.0 tabletim var bunu nasıl recovery moduna alabilirim. 2 tuşu var power ve home tuşu bunlarla defalarca denedim ama bir türlü recovery moduna alamadım tableti. Bilen varsa yardımcı olsun lütfen.
Daemon Targaryen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Aralık 2012 Mesajlar 2.653 Makaleler 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2014 #2 Ses tuşlarına basmayı denediniz mi?
Z zampara Hectopat Katılım 11 Ekim 2013 Mesajlar 66 3 Mart 2014 #3 Ahmet Özenir dedi: Ses tuşlarına basmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Ses tuşu filan yok 2 tuşu var sadece power ve home başka hiçbir tuşu yok.
Ahmet Özenir dedi: Ses tuşlarına basmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Ses tuşu filan yok 2 tuşu var sadece power ve home başka hiçbir tuşu yok.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 9 Mart 2014 #4 Bazı tabletler yazılımla Recovery moduna giriyor. Cihazınıza ait kullanma kılavuzları ve yazılımlara buradan ulaşabilirsiniz: Business Tab 7.0 Zeus White - All Winner A10 1.4 GHz + 8 GB + 1 GB DDR3 RAM + 2.0 MP Ön ve Arka Kamera + HD Ekran + HDMI + 3G WIFI Tablet PC - Piranha Bilişim Teknolojileri
Bazı tabletler yazılımla Recovery moduna giriyor. Cihazınıza ait kullanma kılavuzları ve yazılımlara buradan ulaşabilirsiniz: Business Tab 7.0 Zeus White - All Winner A10 1.4 GHz + 8 GB + 1 GB DDR3 RAM + 2.0 MP Ön ve Arka Kamera + HD Ekran + HDMI + 3G WIFI Tablet PC - Piranha Bilişim Teknolojileri