Piranha X7 Gaming Mouse alınır mı?

onurncz

Centipat
Sadece CS:GO oynuyorum ve günlük kullanımda kullanacağım. Kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Ürün 30 TL gibi fiyatlara satılıyor.

Şuan yanımda duruyor mouse :) 1 yıldır kullanıyorum ufak sorunlar dışında birşey yaşamadım ben 25tlye almıştım bu fiyata sırf görünüş ve ışık için bile alınır , ama kablosu kumaş kaplı sürekli katlanıyor dolaşıyor tek sorunum o , geceleri ışıkları çok güzel görünüyor özellikle mor ışığı seviyorum , bide ışık sabitleme olsa tadından yenmez :)

Şuan yanımda duruyor mouse :) 1 yıldır kullanıyorum ufak sorunlar dışında birşey yaşamadım ben 25tlye almıştım bu fiyata sırf görünüş ve ışık için bile alınır , ama kablosu kumaş kaplı sürekli katlanıyor dolaşıyor tek sorunum o , geceleri ışıkları çok güzel görünüyor özellikle mor ışığı seviyorum , bide ışık sabitleme olsa tadından yenmez :)

Peki hocam ışıkları kapatabiliyor muyuz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı