Pirelli 4202g modem resetleme

jamenq42

Kilopat
Pirelli 4202g modeline sahibim. Modemimin panel şifresini değiştirmiştim ama unuttum şifreyi. Akılda kalmayacak bir şifre koymuşum . Şimdi sıfırlarsam wifi şifrem falan gidecek kurulum yeniden yapmam gerekecek. Wifi'ye şifre koyma işlemi açma falan adım adım yardımcı olursanız sevinirim. Bir de root şifresi varmış nedir bu nasıl girilir ? @Recep Baltaş @Ali Güngör

Panel şifresi dediğiniz şey root şifresidir. Modemin arayüzüne giriş şifresini unuttuysanız resetlemekten başka çareniz yok.
Root şifresi denen şey ile birkaç özelliğin daha geldiğini söylüyorlar ve dediğini bende biliyorum ama resetledikten sonra yapacağım işlemleri sordum ben.

Root şifresi denen şey ile birkaç özelliğin daha geldiğini söylüyorlar ve dediğini bende biliyorum ama resetledikten sonra yapacağım işlemleri sordum ben.
Resetledikten sonra ADSL kullanıcı adı ve şifrenizi giriceksiniz. Bilmiyorsanız internet sağlayıcınızı arayarak öğrenebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…