Pirhana üçlü fiş güvenilir mi?

Zakli

Picopat
Böyle bir akım korumalı priz buldum. 3 adet normal priz, 2 adet Type-A ve 1 adet Type-C girişi olması fakat bu kadar özelliğe rağmen 300 TL olması her ne kadar Piranha markasına güvensem de bir güvensizlik oluşturdu. Fikirleriniz neler, alınır mı? Güvenmeli miyim?

1742918913546.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, benim yıllanmış üçlü prizim hâlâ sapasağlam. Bu üçlü prizlerin kolay kolay bozulacağını zannetmiyorum. Piranha ise sadece ucuz kalite malzeme kullanıyordur diye düşünüyorum.

Type-C ise kaç watt acaba?

Böyle bir akım korumalı priz buldum. 3 adet normal priz, 2 adet Type-A ve 1 adet Type-C girişi Fikirleriniz neler, alınır mı? Güvenmeli miyim?
Öncelikle Piranha güvenilir bir marka değil.
Bu özelliklerde......300 TL = Bedava.
Linki ekleyin, satıcının güvenilir olup olmadığına da bakabiliriz.

Hocam, benim yıllanmış üçlü prizim hâlâ sapasağlam. Bu üçlü prizlerin kolay kolay bozulacağını zannetmiyorum. Piranha ise sadece ucuz kalite malzeme kullanıyordur diye düşünüyorum.

Type-C ise kaç watt acaba?

Kanka şimdi bu ürün akım korumalı diye satılıyor ve eğer işe yaramaz bir ürünse işe yaramadığını PC yandıktan sonra anlarsın. Hani paraşütün kalitesiz olduğunu açılmayınca anlarsın gibi bir durum bu 😅

Öncelikle Piranha güvenilir bir marka değil.
Bu özelliklerde...300 TL = Bedava.
Linki ekleyin, satıcının güvenilir olup olmadığına da bakabiliriz.

Satıcı güvenilir hocam fakat ürün akım korumalı diye satılıyor fakat işe yaramaz bir ürünse diğer arkadaşa dediğim gibi işe yaramadığını PC yandıktan sonra anlama ihtimalimiz var.
Bana güvenilir bir akım korumalı priz lazım. 3'lü olmasına gerek yok tek priz de olabilir. Bildiğiniz bir ürün varsa link alabilir miyim?

Kanka şimdi bu ürün akım korumalı diye satılıyor ve eğer işe yaramaz bir ürünse işe yaramadığını PC yandıktan sonra anlarsın. Hani paraşütün kalitesiz olduğunu açılmayınca anlarsın gibi bir durum bu 😅

Satıcı güvenilir hocam fakat ürün akım korumalı diye satılıyor fakat işe yaramaz bir ürünse diğer arkadaşa dediğim gibi işe yaramadığını PC yandıktan sonra anlama ihtimalimiz var.
Bana güvenilir bir akım korumalı priz lazım. 3'lü olmasına gerek yok tek priz de olabilir. Bildiğiniz bir ürün varsa link alabilir miyim?

Kanka pirhana falan hep A101 de satılan marka falan koyuluyor hep, sana kalmış ben gider hırdavatçıdan bir tane 3'lü prizi çekerim.

Kanka pirhana falan hep A101 de satılan marka falan koyuluyor hep, sana kalmış ben gider hırdavatçıdan bir tane 3'lü prizi çekerim.
Amacım 3 lü priz almak değil ki tekli de olabilir ama güvenilir akım koruması olsun istiyorum. Bahsettiğim ürün denk geldi sadece onu atayım dedim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı