Bayram Şenakar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 2.726 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Air M2 8GB - 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 27 Haziran 2018 #22 89069 dedi: Var mı bu forumda daha iyisini üretebilecek ekipmanlara ya da bütçeye sahip biri? Genişletmek için tıkla... Ülkede ne kadar bu işi yapabilecek adam varsa şu an hepsi yurt dışına kaçmış durumda. Cidden memnun musunuz halinizden? 89069 dedi: Siz de bu mesajınızla moderatörlüğü ne kadar hakettiğinizi kanıtlamış oldunuz, tebrik ediyorum sizi ve sizi seçen yönetim üyesini. Genişletmek için tıkla... Benim şahsi görüşlerim Technopat'ı etkilemez. 89069 dedi: Klasik oldu güçlü ya da enteresan bilgisayarlara bu şekilde soru sormak. Genişletmek için tıkla... Klasik olan şey bunun doğru olduğu anlamına gelmez.
89069 dedi: Var mı bu forumda daha iyisini üretebilecek ekipmanlara ya da bütçeye sahip biri? Genişletmek için tıkla... Ülkede ne kadar bu işi yapabilecek adam varsa şu an hepsi yurt dışına kaçmış durumda. Cidden memnun musunuz halinizden? 89069 dedi: Siz de bu mesajınızla moderatörlüğü ne kadar hakettiğinizi kanıtlamış oldunuz, tebrik ediyorum sizi ve sizi seçen yönetim üyesini. Genişletmek için tıkla... Benim şahsi görüşlerim Technopat'ı etkilemez. 89069 dedi: Klasik oldu güçlü ya da enteresan bilgisayarlara bu şekilde soru sormak. Genişletmek için tıkla... Klasik olan şey bunun doğru olduğu anlamına gelmez.
8 89069 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 4.001 Makaleler 5 Çözümler 36 27 Haziran 2018 #23 @Bayram Şenakar dostum senin canın bir şeye mi sıkkın? Siz diyerek beni koyduğun kefeyi ben de sevmem bak öncelikle şu huyundan vazgeç ikidir yapıyorsun. Kendinden büyüklere laf sokmaya çalışmakla bi' yere varamazsın, zararlı çıkan sen olursun. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2018
@Bayram Şenakar dostum senin canın bir şeye mi sıkkın? Siz diyerek beni koyduğun kefeyi ben de sevmem bak öncelikle şu huyundan vazgeç ikidir yapıyorsun. Kendinden büyüklere laf sokmaya çalışmakla bi' yere varamazsın, zararlı çıkan sen olursun.