Baklavalı vb denedim baklava en şekerli (ama şeker yok merak etme kalori kan şekeri falan yükseltmez) olanı bal ve antep fıstığı tadı gibi düşün çok şeker tadı geliyor çikolata seviyorsan fudge ve fındıklı olanı alabilirsin bisküvili olan tek basina biraz yalın ama pirinç ununa güzel gider bebe bisküvisi gibi sütle güzel oluyor o da.
Flavn dreamsler haricinde droplar da var onlarda bayağı kuvvetli bu arada uzun süre kullanırsın onda aroma çeşidi daha fazla 5-6 damla atıyorsun yine aynı şeker ve aroma veriyor bayağı iyi o da ayrıca kampanya vardı galiba pirinçunu geliyordu yanına alınca emin değilim bir bak.
Trendyol'da sürekli HIQ'in flavnları flash ürün oluyor 3 saatte bir bakarsın sitesinden daha ucuza alırsın.
Hocam bir de tatlandırıcı olarak bunlara da bakabilirsin kullandım gayet verimli fiyatına bakıp kalitesiz deme işini çok görür.
Commander Nutrition, en kaliteli hammadde ve Türkiyenin en iyi Gıda Takviyesi Üretim tesislerinde üretilen Commander Nutrition spor gıdaları, l-carnitine , protein tozu ve diğer ürünleri ile tanışın. Tüm ürünlerimiz Laboratuvar Analiz Garantilidir.
www.commandernutrition.com