myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 5 Ocak 2024 #1 İnternetten pislick pantolon almak istiyorum. Bedenime göre pek ürün bulamadım. Bilgisi olan var mıdır? Konuya halen mesaj gelmemiş. Bilgisi olan var mı? Son düzenleme: 5 Ocak 2024
İnternetten pislick pantolon almak istiyorum. Bedenime göre pek ürün bulamadım. Bilgisi olan var mıdır? Konuya halen mesaj gelmemiş. Bilgisi olan var mı?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.223 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2024 #2 Bulabildiniz mi hocam? Ben de istiyorum bu tarzda.
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 9 Şubat 2024 #3 Adrastos dedi: Bulabildiniz mi hocam? Ben de istiyorum bu tarzda. Genişletmek için tıkla... Genelde Dolap ve Gardrops üzerinde mevcut ama fiyatları yüksek. Ayrıca eğer İstanbul'da yaşıyorsanız Kadıköy civarlarında bir sürü dükkan vardı. Oralarda daha ucuza ürünler satılıyor. Sanırım toptancılar bir şekilde temin ediyor.
Adrastos dedi: Bulabildiniz mi hocam? Ben de istiyorum bu tarzda. Genişletmek için tıkla... Genelde Dolap ve Gardrops üzerinde mevcut ama fiyatları yüksek. Ayrıca eğer İstanbul'da yaşıyorsanız Kadıköy civarlarında bir sürü dükkan vardı. Oralarda daha ucuza ürünler satılıyor. Sanırım toptancılar bir şekilde temin ediyor.