5 575412 Decipat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 2.598 Çözümler 8 7 Mayıs 2023 #11 LGS yılımda Technopat'a üye olmak.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.092 Makaleler 15 Çözümler 493 Yer Türkiye Cumhuriyeti 7 Mayıs 2023 #12 Monster almak.
PhantomStriker Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 1.081 Makaleler 1 Çözümler 2 7 Mayıs 2023 #13 Teru dedi: Monster almak. Genişletmek için tıkla... Hocam konuya mesaj yaptığınızı görünce direkt aklıma bu geldi. Yanılmamışım.
Teru dedi: Monster almak. Genişletmek için tıkla... Hocam konuya mesaj yaptığınızı görünce direkt aklıma bu geldi. Yanılmamışım.
S siberci013 Picopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 994 Çözümler 1 7 Mayıs 2023 #14 293735 dedi: Pişmanlıklarınızı yazın. Benim pişmanlık duyduğum şeyler: Zamanında CS:GO kasalarını zamanında 5-10 TL'lik oyunlar almak için tanesini 50 kuruşa sattım. Dolar ucuzken ekran kartı ve bilgisayar almadım. Bitcoin almadım. Benimkiler bunlar Genişletmek için tıkla... Sigaraya başlamak ve hoşlandığım kıza açılamadığım için benden soğuması ve şu an başka bir çocuktan hoşlanıyor olması :/
293735 dedi: Pişmanlıklarınızı yazın. Benim pişmanlık duyduğum şeyler: Zamanında CS:GO kasalarını zamanında 5-10 TL'lik oyunlar almak için tanesini 50 kuruşa sattım. Dolar ucuzken ekran kartı ve bilgisayar almadım. Bitcoin almadım. Benimkiler bunlar Genişletmek için tıkla... Sigaraya başlamak ve hoşlandığım kıza açılamadığım için benden soğuması ve şu an başka bir çocuktan hoşlanıyor olması :/
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.092 Makaleler 15 Çözümler 493 Yer Türkiye Cumhuriyeti 7 Mayıs 2023 #15 PhantomStriker dedi: Hocam konuya mesaj yaptığınızı görünce direkt aklıma bu geldi. Yanılmamışım. Genişletmek için tıkla... Hiç boş bırakmam. Yapıştırırım Monster'ı.
PhantomStriker dedi: Hocam konuya mesaj yaptığınızı görünce direkt aklıma bu geldi. Yanılmamışım. Genişletmek için tıkla... Hiç boş bırakmam. Yapıştırırım Monster'ı.
WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.258 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #16 Konuşmayı yenmeye çok yaklaşmışken bir anda "aman şuan iyiyim çalışmayacağım daha" demem.
Shfly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2.423 Çözümler 33 7 Mayıs 2023 #17 İndirimin "etkisine" kapılıp hayatım boyunca yüzüne bakmayacağım onlarca gereksiz eşya/oyun aldım. Bir de Anomali Phantom almak.
İndirimin "etkisine" kapılıp hayatım boyunca yüzüne bakmayacağım onlarca gereksiz eşya/oyun aldım. Bir de Anomali Phantom almak.
PhantomStriker Hectopat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 1.081 Makaleler 1 Çözümler 2 7 Mayıs 2023 #18 Teru dedi: Hiç boş bırakmam. Yapıştırırım Monster'ı. Genişletmek için tıkla... Şirketin cirosunu siz düşürüyorsunuz hocam.
Teru dedi: Hiç boş bırakmam. Yapıştırırım Monster'ı. Genişletmek için tıkla... Şirketin cirosunu siz düşürüyorsunuz hocam.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.092 Makaleler 15 Çözümler 493 Yer Türkiye Cumhuriyeti 7 Mayıs 2023 #19 PhantomStriker dedi: Şirketin cirosunu siz düşürüyorsunuz hocam. Genişletmek için tıkla... Benden bir çöp için aldıkları paraların acısını kat kat çıkartıyorum diyeyim.
PhantomStriker dedi: Şirketin cirosunu siz düşürüyorsunuz hocam. Genişletmek için tıkla... Benden bir çöp için aldıkları paraların acısını kat kat çıkartıyorum diyeyim.
5 598256 Centipat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 662 7 Mayıs 2023 #20 Shfly dedi: İndirimin "etkisine" kapılıp hayatım boyunca yüzüne bakmayacağım onlarca gereksiz eşya/oyun aldım. Bir de Anomali Phantom almak. Genişletmek için tıkla... Hayrına oyunları dağıt
Shfly dedi: İndirimin "etkisine" kapılıp hayatım boyunca yüzüne bakmayacağım onlarca gereksiz eşya/oyun aldım. Bir de Anomali Phantom almak. Genişletmek için tıkla... Hayrına oyunları dağıt