Pişmanlıklarınızı yazın

Aşk dediğin kızla erkeğin çarpışmak için bir sebep. Aşk bundan başka bir şey değil.

Bu senin düşüncen. Sen farklı birisin. Ben farklı biriyim. Ben başka düşünürüm sen başka düşünürsün. Senin doğrun sana doğru benim doğrum bana doğru.

Zamanında çok güvenip fakat sonradan samimiyetsizliği ortaya çıkan arkadaşıma önceden güvenip yakınlaşmam.

Oradaki "AK" kelimesi kasıtlı zaten. Partinin adı üzerine bile çok düşünülmüş.

Ne okuyorsunuz hocam şu an?
Türkçe Öğretmenliği bitirdim. Eğitim yönetimi alanında yüksek lisans yaptım ama boş yani. Atansan devlet memurusun 15 bin maaş var özelde hiç yok sen Ankarada okumuşsun yok yüksek lisansın var demiyorlar direkt 8500 tl başlarsan başla diyorlar. Eğimini aldığım işi yapamıyorum yani hocam.

Kadınlara duygularını belli etme. Hepsi menfaat için kullanır. Dediklerine göre sen duyguya önem veren birisisin, dikkatli ol.

Senden akıl alacak biri değilim. Kendi aklım bana yeter. Kendi düşüncelirini kendine sakla.

Peki şu an ne yapıyorsunuz?

Kadınlara duygularını belli etme. Hepsi menfaat için kullanır. Dediklerine göre sen duyguya önem veren birisisin, dikkatli ol.
Kişiden kişiye değişir, eğer birini çok seversen onunla duyguların dahil her şeyini paylaşırsın zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…