Pişmanlıklarınızı yazın

Evimin 150 metre yakınındaki Anadolu Lisesine gitmek yerine sırf Fen Lisesi olsun diye 300km öteye Eskişehir'e gitmem, okulun berbat çıkması ve 2 nakille birlikte lise hayatımın mahvolması. Bursum da yandı onun yüzünden.

Uzun zaman önce bana ilgi gösteren bir kızı resmen başımdan savmam, sevgili olabilirdim o dönemlerde ama sadece arkadaşız şu an. Ara sıra yazıyor işte.

Kafamı yastığa koyduğumda 1-1.5 saat tavanı izletecek malzemelerim var anlayacağınız.

Tamir ederim umuduyla 2.el mp3 çalar almak. Sorun yazılımsal, yazılım bende var, çözüm adımları belli ama bir şeyi yanlış yapıyorum. Kaç saat uğraştım ya...

Ders çalışmamak. Eğer çalışsam çok iyi çalışırım fakat biraz dikkatim dağılıyor.

Uzaktan ilişkiye lisemi, 4.5 yılımı vermek. Bununla da kalmayıp sınava girmeden ve girdikten sonra ki 8 ay'ımı zehir etmesine izin vermiş olmam. Bu kadarı yetmezmiş gibi hala onu düşünüyor ve onun için ağlıyor olmam. Mutlu olduğum bir nokta var ama, kendisinin sevgilisi var umarım mutludur.
Dipnot: sırf burada insanlara yardım ediyor diye merak edip kayıt oldum ve onunla rastlaştım umarım bu yazıyı görmez. Teşekkürler okuduğunuz için.

Yok, her şeyi o zamanki durumum için harika şekilde gerçekleştirdim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Doğmuş olmam. Bir kere verilmiş artık yapacak bir şey yok. Bir şekilde sürdürmem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…