Dengizek Megapat Katılım 25 Nisan 2014 Mesajlar 366 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #31 Coinler hakkında bir bilgisi olmayan ben :/
I isthat Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 711 Çözümler 4 18 Mayıs 2021 #32 Sheep dedi: Ytd coin de yükselecek deniliyor. Aldım ben. Genişletmek için tıkla... Biri gerçekten ytd diye coin yapsa iyi fikirmiş .
Sheep dedi: Ytd coin de yükselecek deniliyor. Aldım ben. Genişletmek için tıkla... Biri gerçekten ytd diye coin yapsa iyi fikirmiş .
Noldryrruss Femtopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 533 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Hayfa, İsrail Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #33 Dengizek dedi: Coinler hakkında bir bilgisi olmayan ben :/ Genişletmek için tıkla... Vallahi aynen ben de. Girmek istiyorum ufaktan şu işe ama nasıl gireceğimi bilmiyorum.
Dengizek dedi: Coinler hakkında bir bilgisi olmayan ben :/ Genişletmek için tıkla... Vallahi aynen ben de. Girmek istiyorum ufaktan şu işe ama nasıl gireceğimi bilmiyorum.
eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 18 Mayıs 2021 #34 tahamert123 dedi: Teşekkürler. Paribudan pancakeswap a trx tranferi yapabilir miyim alım için? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum fakat olabilir. Ben BNB atıp istediklerimi alıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
tahamert123 dedi: Teşekkürler. Paribudan pancakeswap a trx tranferi yapabilir miyim alım için? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum fakat olabilir. Ben BNB atıp istediklerimi alıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Neverchanges Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.978 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #35 Ya Pitbull Coin neee? Her sesi olanın sanatçı olduğu gibi her yazılım bilen de coin yapıyor ya .
Dengizek Megapat Katılım 25 Nisan 2014 Mesajlar 366 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #36 Noldryrruss dedi: Vallahi aynen ben de. Girmek istiyorum ufaktan şu işe ama nasıl gireceğimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında YouTube gibi mecralardan araştırmak lazım ama hem üşeniyorum hem de pek güvenemiyorum bu coin sistemine.
Noldryrruss dedi: Vallahi aynen ben de. Girmek istiyorum ufaktan şu işe ama nasıl gireceğimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında YouTube gibi mecralardan araştırmak lazım ama hem üşeniyorum hem de pek güvenemiyorum bu coin sistemine.
Noldryrruss Femtopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 533 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Hayfa, İsrail Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #37 Neverchanges dedi: Ya Pitbull Coin neee? Her sesi olanın sanatçı olduğu gibi her yazılım bilen de coin yapıyor ya . Genişletmek için tıkla... Bu iş gelecekte ağır patlayacak zaten. Önüne gelen coin çıkartıyor. Bitcoin, Ethereum gibi büyükler kalır muhtemelen geriye.
Neverchanges dedi: Ya Pitbull Coin neee? Her sesi olanın sanatçı olduğu gibi her yazılım bilen de coin yapıyor ya . Genişletmek için tıkla... Bu iş gelecekte ağır patlayacak zaten. Önüne gelen coin çıkartıyor. Bitcoin, Ethereum gibi büyükler kalır muhtemelen geriye.
eth Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.365 Makaleler 2 Çözümler 9 18 Mayıs 2021 #38 @tahamert123 Bu arada BNB ile alım yapacaksan cüzdanda işlem ücreti için BNB kalsın mutlaka.
tahamert123 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Tahiti Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #39 eth dedi: @tahamert123 Bu arada BNB ile alım yapacaksan cüzdanda işlem ücreti için BNB kalsın mutlaka. Genişletmek için tıkla... Ne demek istedin anlamadım nasıl yapacağım o dediğini?
eth dedi: @tahamert123 Bu arada BNB ile alım yapacaksan cüzdanda işlem ücreti için BNB kalsın mutlaka. Genişletmek için tıkla... Ne demek istedin anlamadım nasıl yapacağım o dediğini?
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 18 Mayıs 2021 #40 @RSK06 Dogecoin'i tahmin ettiyse bunu da tahmin eder bence.