ByFrkn Decapat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 280 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Core İ7 13700K Gigabyte Rtx4080 16gb / Suprim 6tb hdd+1tb ssd / 32gb ram /Samsung Odyssey g3 1MS 144Mhz+ HP Omen X 27 Monitör+İpad 8.Nesil (Yayın İçin) Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #1 Merhaba arkadaşlar. Almanca projem için pivotdan güzel bir film yapmayı düşünüyordum. Lakin virüs olduğunu duyana kadar. Bu programa benzer veya daha iyi herhangi basit düzeyde güzel bir film yapabileceğim program öneriniz var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2025
Merhaba arkadaşlar. Almanca projem için pivotdan güzel bir film yapmayı düşünüyordum. Lakin virüs olduğunu duyana kadar. Bu programa benzer veya daha iyi herhangi basit düzeyde güzel bir film yapabileceğim program öneriniz var mıdır?
RTX 4060 Tİ 16 GB Decapat Katılım 20 Eylül 2023 Mesajlar 356 Yer Albuquerque, New Mexico Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #2 Virus oldugunu kim soyledi merakimdan soruyorum, yillardir kullanıyorum.
ByFrkn Decapat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 280 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Core İ7 13700K Gigabyte Rtx4080 16gb / Suprim 6tb hdd+1tb ssd / 32gb ram /Samsung Odyssey g3 1MS 144Mhz+ HP Omen X 27 Monitör+İpad 8.Nesil (Yayın İçin) Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #3 RTX 4060 Tİ 16 GB dedi: Virus oldugunu kim soyledi merakimdan soruyorum, yillardir kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Kaspersky dahil bir kaç antivirüs programında çıkıyor ayrıca bir kaç kişi yüklenmese daha iyi olur gibi bir şey yazmış.
RTX 4060 Tİ 16 GB dedi: Virus oldugunu kim soyledi merakimdan soruyorum, yillardir kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Kaspersky dahil bir kaç antivirüs programında çıkıyor ayrıca bir kaç kişi yüklenmese daha iyi olur gibi bir şey yazmış.
RTX 4060 Tİ 16 GB Decapat Katılım 20 Eylül 2023 Mesajlar 356 Yer Albuquerque, New Mexico Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2025 #4 ByFrkn dedi: Kaspersky dahil birkaç antivirüs programında çıkıyor ayrıca birkaç kişi yüklenmese daha iyi olur gibi bir şey yazmış. Genişletmek için tıkla... Evet siz deyincede hatirladim oyle bir mevzu vardi ama pivot animator virus degil.
ByFrkn dedi: Kaspersky dahil birkaç antivirüs programında çıkıyor ayrıca birkaç kişi yüklenmese daha iyi olur gibi bir şey yazmış. Genişletmek için tıkla... Evet siz deyincede hatirladim oyle bir mevzu vardi ama pivot animator virus degil.