E Equenaa Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #1 Başlıkta gördüğünüz gibi animasyon yapmak için pivot animator indirdim fakat birkaç dakika sonra Avast uyarı verdi ve karantinaya almam gerektiğini söyledi. Ben de öyle yaptım. Gerçekten virüslü mü yoksa?
Başlıkta gördüğünüz gibi animasyon yapmak için pivot animator indirdim fakat birkaç dakika sonra Avast uyarı verdi ve karantinaya almam gerektiğini söyledi. Ben de öyle yaptım. Gerçekten virüslü mü yoksa?
Wanhedaa Hectopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 3.671 Makaleler 1 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Thermaltake S200 TG White Kasa 700W Gold Psu AMD Ryzen 5 7500F İşlemci Msi B650M Anakart 4070 Super Zotac Gaming Ekran Kartı 32 GB Ram 2Tb m.2 SSD Windows 11 Pro işletim sistemi Cinsiyet Kadın 10 Mart 2025 #2 Yüksek ihtimalle virüslü bazı kişilerde yokken bazılarında var. Gizli trojandır.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.574 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #3 Wanhedaa dedi: Yüksek ihtimalle virüslü bazı kişilerde yokken bazılarında var. Gizli trojandır. Genişletmek için tıkla... Dosyayı biliyorsanız Virustotale atmayı denermisiniz ne olur ne olmaz
Wanhedaa dedi: Yüksek ihtimalle virüslü bazı kişilerde yokken bazılarında var. Gizli trojandır. Genişletmek için tıkla... Dosyayı biliyorsanız Virustotale atmayı denermisiniz ne olur ne olmaz