Pivot destekli 2. monitör tavsiyesi

• Konuyu başlatan wTx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 56

wTx

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 7 7800x3d / SAPPHIRE Radeon RX 9060 XT PULSE 16GB / Lexar 32GB (2x16GB) Thor OC 6000MHz / Asus Prime B650M-R / KIOXIA EXCERIA PRO 1TB NVMe M.2 SSD /
Merhaba, ikinci bir monitör almak istiyorum. Dikey kullanacağım için pivot özelliği benim için en önemli kriter. Çok büyük bir şey istemiyorum; ana monitörüm Lenovo Legion 25-10 (24.5"). Daha küçük bir monitör benim için yeterli olur. Oyun oynarken Discord, tarayıcı vb. uygulamalara bakmak için kullanacağım. Aşağıya gördüğüm bir setup örneğini bırakıyorum, fakat bu kadar küçük olmasına gerek yok.

1773658679673.jpeg

Merhaba, ikinci bir monitör almak istiyorum. Dikey kullanacağım için pivot özelliği benim için en önemli kriter. Çok büyük bir şey istemiyorum; ana monitörüm Lenovo Legion 25-10 (24.5"). Daha küçük bir monitör benim için yeterli olur. Oyun oynarken Discord, tarayıcı vb. uygulamalara bakmak için kullanacağım. Aşağıya gördüğüm bir setup örneğini bırakıyorum, fakat bu kadar küçük olmasına gerek yok.

Eki Görüntüle 2678260

H25T7 + NB F80 yapabilirsin.

O zaman ikinci el 21.5 inç monitörlere yönelmenizi öneririm. Pivot monitörler sıfırları pahalı. G25F2 var ama oda 24'inç.
2. el düşündüm aslında bende sonuçta çok bişey beklemiyorum alacağım monitörden çizik kırık olmasın yeter.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı