Pivot özelliği olmayan monitörü pivot kullanmak mümkün mü?

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba laptop ve harici monitör kullanmaktayım. Elimde LG 24" bir monitör var. Monitörün VESA desteği mevcut (75x75) şu an ikisini yan yana kullanmaktayım ancak laptopun klavye kısmı masada çok yer kaplamakta ve laptop için dikey stant alıp ekstra bir monitör daha almak istiyorum.

Kısaca özetlemek gerekirse şu anki kullanımım.
Laptop ve sağında harici monitör.

Kafamdaki plan.
Elimdeki monitöre bir aparat alarak pivot konuma getirmek.
Laptop için dikey stant almak ve sabit kasa gibi kullanmak.
Harici bir monitör alarak da 2 tane 24" monitör biri pivot diğeri yatay kullanmak.

Alacağım monitörden beklentilerim.
24" ve 120Hz üzeri olmalı. 27" kesinlikle istemiyorum.
Pivot özelliği bulunması iyi olur(ileride başka bir iş için lazım olabilir)
2K olabilir ancak ancak 24" için 2K pek bulunmuyor.
OLED almak isterim ancak hem fiyatlar çok yüksek hem de 24" bulunmuyor.

Kafamdaki sorular.
Bu aparatlar düzgün mü? Hangisini tavsiye edersiniz?
Dikey laptop standı uzun kullanımda sorun yaşatır mı?
Şu an için kafamda Philips envia serisi var. Kağıt üzerinde çok F/P duruyor. Alınır mı? Alırken nelere dikkat etmek gerekir?
2K monitör olsa oyunlarda 1080P'ye düşsem görüntüde sorun oluşturur mu?

Klavye mouse'um var zaten. Laptop ekranına açıkçası sıcak bakamıyorum şu an. İki tane aynı boyutta monitör kullanmak daha cazip geliyor. Attığınız ürünleri de düşününce 3k ona vermektense 5k'ya vesa aparatı + monitör alırım daha mantıklı gibi geliyor

Nasıl kendini rahat hissediyorsan. Baska marka da bakabilirsin. Secenek cok. Alirken ama kutu icerigine de bak, bu NB markasinda hatirladigim kadari ile 2 tane aparat cikiyor kutudan, biri masayi delip sabitlemek icin biri de masanin kenarindan sikistirip kullanmak icin. Ona dikkat edersin, ne var icinde, ne kadarlik masayi destekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…