simity Picopat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #1 Monitör Samsung SyncMaster BX2350 Selam monitörümde pivot özelliği bulunmuyor fakat yan kullanmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Monitörüm: Samsung SyncMaster BX2350.
Selam monitörümde pivot özelliği bulunmuyor fakat yan kullanmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Monitörüm: Samsung SyncMaster BX2350.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #2 Monitörün arkasında VESA bağlantısı için cıvata yerleri varsa VESA aparatı almanız gerekmektedir.
simity Picopat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #3 Saint Lucia dedi: Monitörün arkasında VESA bağlantısı için cıvata yerleri varsa VESA aparatı almanız gerekmektedir. Genişletmek için tıkla...
Saint Lucia dedi: Monitörün arkasında VESA bağlantısı için cıvata yerleri varsa VESA aparatı almanız gerekmektedir. Genişletmek için tıkla...
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #4 simity dedi: Eki Görüntüle 1953089 Genişletmek için tıkla... Köşelerde yoksa yoktur demektir. VESA olmadan da pivot desteği sağlanamaz.
simity dedi: Eki Görüntüle 1953089 Genişletmek için tıkla... Köşelerde yoksa yoktur demektir. VESA olmadan da pivot desteği sağlanamaz.
simity Picopat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #5 Saint Lucia dedi: Köşelerde yoksa yoktur demektir. VESA olmadan da pivot desteği sağlanamaz. Genişletmek için tıkla... Pivot olması şart değil sağlam bir şekilde yan yapabileyim yeter.
Saint Lucia dedi: Köşelerde yoksa yoktur demektir. VESA olmadan da pivot desteği sağlanamaz. Genişletmek için tıkla... Pivot olması şart değil sağlam bir şekilde yan yapabileyim yeter.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #6 simity dedi: Pivot olması şart değil sağlam bir şekilde yan yapabileyim yeter. Genişletmek için tıkla... Pivot bunun genel adı. Monitörü ergonomik açıdan kullanabilmek için VESA şart.
simity dedi: Pivot olması şart değil sağlam bir şekilde yan yapabileyim yeter. Genişletmek için tıkla... Pivot bunun genel adı. Monitörü ergonomik açıdan kullanabilmek için VESA şart.
Tamacti Jun Hectopat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 172 Çözümler 1 22 Eylül 2023 #7 Marangoza derdinizi anlatırsanız ona uygun bir stand yapabileceğini düşünüyorum. Örneğin görseldeki telefon standına benzer daha dik duran ve monitörün düşmemesi için alttan ve üstten kavrayan basit bir mekanizma yapılabilir
Marangoza derdinizi anlatırsanız ona uygun bir stand yapabileceğini düşünüyorum. Örneğin görseldeki telefon standına benzer daha dik duran ve monitörün düşmemesi için alttan ve üstten kavrayan basit bir mekanizma yapılabilir
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #8 Kelepçeli sistemler var monitörü 4 taraftan tutan, onlardan alabilirsiniz.