Pixart 3389 vs 3360

Si Duble Bemol

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba. Anladığım kadarıyla Zowie fareler (EC 1/2 - B) Pixart'ın 3360 sensörünü kullanıyor. Ve yine anladığım kadarıyla Deathadder elite ve Hyperx pulsefire fps pro (ki bunların arasında kaldım) Pixart'ın 3389 sensörünü kullanıyor. Benim kafamı karıştıran -düz mantıkla düşünüyorum- 3389, 3360 dan büyük olduğundan muhtemelen daha iyi bir sensör. Buna rağmen neredeyse bütün e-sporcular zowie fare kullanıyor. Bunun sebebi nedir?

ergonomik olduğu için zowie daha çok oynadığın oyuna göre değişir ben ec2b divina kullanıyorum mavisinden ve çok memnunum deathadder elite internet kafede daha önce kullandım güzel a lmamouse tutuş şekline göre alıcağın mouse değişebilir ec serisi palm için çok uygun fk serisindede palm tutulabiliyor ama ec kadar ergonomik değil pulsefire fps pro da aynı şekilde palm için uygun değil deathadder büyük elliler için keza ec serisi de o şekilde 2b el uzunluğu 18-20 cm arası olanlar için claw tutuyorsan fk öneririm ama fk'nın eksiklerini za serisi kapatıyor niye diye sorucaksan za serisinde claw tutuşta mouseu kavramak daha iyi fkdada öyle ama fkda avucunun neredeyse yarısı boş kalıyor za hem boş kalmıyor bu şekilde hemde daha iyi ama sana kalmış

3389'un tabii ki de 3360'a göre daha yeni ve bazı artıları var(DPI ayarlarken 50 50 ayarlayabiliyorsun 800-850-900 gibi)ama bunu oyundayken farkedemezsin 3366-3360-3389-3390-3310-3988-3989-3330 ETC sensörleri birbirine yakın çok iyi sensörler ama sadece kağıt üzerinde yani mesela FPS oyunu oynuyorsun diyelim bahsettiğim sensörler de bu sensör diğerinden iyi diyemezsin çünkü aradaki farkı neredeyse hiç anlayamazsın durum bu ben böyle biliyorum yanlışım olabilir varsa affola.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı