PixArt Flagship MCU nasıldır?

Geçenlerde biri sensör ile ilgili arka arkaya sorun yaşamıştı ama sanırsam sorun kullanılan pad ile kaynaklıydı.
Sensörle ilgili kolay kolay sorun çıkmaz diye biliyorum hocam. Onun sebepleri genelde mousepad yada sensör lensinin tozlanması oluyor.
Onun dışındaki sebepler zaten ya donanımsal olarak bozulması, ki baya zor yada yazılımsal. İkisi de kolay kolay olacak şeyler değil zaten.

Düz model olduğundan HiSilicon sapıttığı için de olabilir diye düşündüm ama konuyu gram hatırlamıyorum valla.

Geçenlerde biri sensör ile ilgili arka arkaya sorun yaşamıştı ama sanırsam sorun kullanılan pad ile kaynaklıydı.
hocam farenin şekline boyutlarına vs. baktım da leviathan v4 sanırım viper v3 pro klonu. viper v3 pro da tutuşuma çok uygun değil çünkü relaxed claw tutuyorum ama palm ile hibrit tutuyorum yani avuç içimin dolu hissetmesini, farenin yüksek hissettirmesini seviyorum. ER21 pro tarafına kaydım biraz. Sizce o nasıldır? kaplaması leviathan’a göre çok mu sönüktür ve diğer özellikleri tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…