Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.800 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Türkiye 4 Ağustos 2022 #1 Evet, büyük ihtimal zaten pixart ile para kazanmak mümkündür. Peki kendimi nasıl geliştirebilirim ve yaptıklarımı YouTube dışında nerede pazarlayabilirim. Bu işle uğraşanlar varsa biraz bilgilendirebilirler mi?
Evet, büyük ihtimal zaten pixart ile para kazanmak mümkündür. Peki kendimi nasıl geliştirebilirim ve yaptıklarımı YouTube dışında nerede pazarlayabilirim. Bu işle uğraşanlar varsa biraz bilgilendirebilirler mi?
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.171 Çözümler 1 4 Ağustos 2022 #2 Pixart ile NFT mi yapıyorsunuz?
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.800 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Türkiye 5 Ağustos 2022 #3 One Face dedi: Pixart ile NFT mi yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yok. Çizim, asset veya animasyon film gibi şeylerden bahsediyorum. NFT işini pek araştırmadım açıkçası.
One Face dedi: Pixart ile NFT mi yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yok. Çizim, asset veya animasyon film gibi şeylerden bahsediyorum. NFT işini pek araştırmadım açıkçası.