Ali551255 Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 26 25 Aralık 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, ben bir oyun yapacağım. Karakterler falan hepsi hazır. Sadece programa ihtiyacım var. Yazılım bimiyorum, yazılımsız 1 program var mıdır?
Merhaba arkadaşlar, ben bir oyun yapacağım. Karakterler falan hepsi hazır. Sadece programa ihtiyacım var. Yazılım bimiyorum, yazılımsız 1 program var mıdır?
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.724 Makaleler 7 Çözümler 94 25 Aralık 2022 #2 Yazılım veya editör kullanmadan düşündüğünüz kadar güzel bir oyun yapabileceğinizi zannetmiyorum.
Ali551255 Decapat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 26 25 Aralık 2022 #3 Webcam kullanan insan dedi: Yazılım veya editör kullanmadan düşündüğünüz kadar güzel bir oyun yapabileceğinizi zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Öyle büyük bir hayalim yok zaten sadece 2 D zombi öldürmeli bir oyun yapacaktım.
Webcam kullanan insan dedi: Yazılım veya editör kullanmadan düşündüğünüz kadar güzel bir oyun yapabileceğinizi zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Öyle büyük bir hayalim yok zaten sadece 2 D zombi öldürmeli bir oyun yapacaktım.