BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 50.027 Makaleler 13 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #11 Justosious dedi: Yani 8 Gen 1 ya da 8 Gen 2'ye mi denk diyebiliriz? Genişletmek için tıkla... Samsung üretimi zaten ve mimari olarak da Exynos işlemciler temel alınarak geliştirilen yongalar bunlar. Tensor G3, SD Gen 1 dengi, G4 ise SD 8 Gen 2 dengi.
Justosious dedi: Yani 8 Gen 1 ya da 8 Gen 2'ye mi denk diyebiliriz? Genişletmek için tıkla... Samsung üretimi zaten ve mimari olarak da Exynos işlemciler temel alınarak geliştirilen yongalar bunlar. Tensor G3, SD Gen 1 dengi, G4 ise SD 8 Gen 2 dengi.
P Parisli Dayı Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 234 26 Ağustos 2025 #12 Earless dedi: Hepinize teşekkür ederim bu cevaplarınız için artık pixel almaya karar verdim Genişletmek için tıkla... Hocam aldınız mi telefonu? İyi midir önerir misiniz? Benim icin BT codecleri onemli, hangileri gözüküyor sizde?
Earless dedi: Hepinize teşekkür ederim bu cevaplarınız için artık pixel almaya karar verdim Genişletmek için tıkla... Hocam aldınız mi telefonu? İyi midir önerir misiniz? Benim icin BT codecleri onemli, hangileri gözüküyor sizde?