UserHakan Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2.560 Makaleler 12 Çözümler 34 Yer Mars 12 Nisan 2021 #1 Merhaba, benim amacım, orta seviye bir pixel art oyunu yapmak istiyorum. Bunun için hangi programları kullanmalıyım? Sizce Unity ile mi başlamalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2021
Merhaba, benim amacım, orta seviye bir pixel art oyunu yapmak istiyorum. Bunun için hangi programları kullanmalıyım? Sizce Unity ile mi başlamalıyım?
Z zarkatake Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 766 Çözümler 3 12 Nisan 2021 #2 UserHakan dedi: Merhaba, benim amacım, orta seviye bir pixel art oyunu yapmak istiyorum. Bunun için hangi programları kullanmalıyım? Sizce Unity ile mi başlamalıyım? Genişletmek için tıkla... Aseprite ile modellemeleri yapabilirsiniz. Uygulama bedava olsun diyorsanız steamde vardı bir uygulama ama adını hatırlamıyorum. Artı 0 Eksi
UserHakan dedi: Merhaba, benim amacım, orta seviye bir pixel art oyunu yapmak istiyorum. Bunun için hangi programları kullanmalıyım? Sizce Unity ile mi başlamalıyım? Genişletmek için tıkla... Aseprite ile modellemeleri yapabilirsiniz. Uygulama bedava olsun diyorsanız steamde vardı bir uygulama ama adını hatırlamıyorum.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 12 Nisan 2021 #3 Unity kullanabilirsiniz. Ayrıca oyun içi simgeler için Photoshop kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Aorus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 2.518 Makaleler 2 Çözümler 5 12 Nisan 2021 #4 Pixel art oyunlar çok hoş aslında, unity kullanılabilir. Artı 0 Eksi
ensareis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 2.925 Makaleler 18 Çözümler 43 Yer Şemdinli, Hakkari 12 Nisan 2021 #5 Unity, pixel art için en uygun motor sayılmaz. Alternetif olarak GameMaker ve RPGMaker gibi motorları kullanmanızı tavsiye ederim. Çoğu güzel PixelArt oyunlar bu (Katana Zaro, Undertale, Hotline Miami ve dahası) 2 programdan çıktılar. Artı 0 Eksi
Unity, pixel art için en uygun motor sayılmaz. Alternetif olarak GameMaker ve RPGMaker gibi motorları kullanmanızı tavsiye ederim. Çoğu güzel PixelArt oyunlar bu (Katana Zaro, Undertale, Hotline Miami ve dahası) 2 programdan çıktılar.
KS KS UserHakan Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2.560 Makaleler 12 Çözümler 34 Yer Mars 12 Nisan 2021 #6 Anladım cevaplarınız için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi