ElemenTalus Hectopat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #1 Arkadaşlar açıkçası oynanışa grafikten daha çok önem veren biriyim o yüzden pixel art oyunlar hoş geliyor. Oynadığım pixel art oyunlar Dead Cells, Katana Zero, Terraria, Stardew valley gibi oyunlar.
Arkadaşlar açıkçası oynanışa grafikten daha çok önem veren biriyim o yüzden pixel art oyunlar hoş geliyor. Oynadığım pixel art oyunlar Dead Cells, Katana Zero, Terraria, Stardew valley gibi oyunlar.
Messi benim babam Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 435 Çözümler 1 29 Ekim 2022 #2 Undertale oynamışsınızdır o zaman kuvvetle muhtemel.
ElemenTalus Hectopat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #3 Messi benim babam dedi: Undertale oynamışsınızdır o zaman kuvvetle muhtemel. Genişletmek için tıkla... Oynamadım pixel oyun olarak tek yukarıdakileri oynadım en çok da stardew valley yaklaşık 380 saat.
Messi benim babam dedi: Undertale oynamışsınızdır o zaman kuvvetle muhtemel. Genişletmek için tıkla... Oynamadım pixel oyun olarak tek yukarıdakileri oynadım en çok da stardew valley yaklaşık 380 saat.
Qeenross Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 2.363 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #4 Benim de yeni başladığım travelers rest güzel oyundur stardewi sevdiysen onu da seversin bence. ElemenTalus dedi: Oynamadım pixel oyun olarak tek yukarıdakileri oynadım en çok da Stardew Valley yaklaşık 380 saat. Genişletmek için tıkla... Ut oynamadiysan fandomu kötü oyun güzel fandoma bakmadan oyna oynayacağın zaman. ElemenTalus dedi: Oynamadım pixel oyun olarak tek yukarıdakileri oynadım en çok da Stardew Valley yaklaşık 380 saat. Genişletmek için tıkla... Hollow night oynamadım ama güzel diye duydum omori yakın bir arkadaşım tavsiye ediyordu yuppie psycho gerilim hayatta kalma öneririm.
Benim de yeni başladığım travelers rest güzel oyundur stardewi sevdiysen onu da seversin bence. ElemenTalus dedi: Oynamadım pixel oyun olarak tek yukarıdakileri oynadım en çok da Stardew Valley yaklaşık 380 saat. Genişletmek için tıkla... Ut oynamadiysan fandomu kötü oyun güzel fandoma bakmadan oyna oynayacağın zaman. ElemenTalus dedi: Oynamadım pixel oyun olarak tek yukarıdakileri oynadım en çok da Stardew Valley yaklaşık 380 saat. Genişletmek için tıkla... Hollow night oynamadım ama güzel diye duydum omori yakın bir arkadaşım tavsiye ediyordu yuppie psycho gerilim hayatta kalma öneririm.
ElemenTalus Hectopat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #5 Qeenross dedi: Benim de yeni başladığım travelers rest güzel oyundur stardewi sevdiysen onu da seversin bence. Ut oynamadiysan fandomu kötü oyun güzel fandoma bakmadan oyna oynayacağın zaman. Genişletmek için tıkla... fandoma bakmıştım o yüzden başlamadım
Qeenross dedi: Benim de yeni başladığım travelers rest güzel oyundur stardewi sevdiysen onu da seversin bence. Ut oynamadiysan fandomu kötü oyun güzel fandoma bakmadan oyna oynayacağın zaman. Genişletmek için tıkla... fandoma bakmıştım o yüzden başlamadım
Qeenross Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 2.363 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #6 ElemenTalus dedi: Fandoma bakmıştım o yüzden başlamadım. Genişletmek için tıkla... Oyun çok güzel ama fandomu berbat derecede kötü.
ElemenTalus dedi: Fandoma bakmıştım o yüzden başlamadım. Genişletmek için tıkla... Oyun çok güzel ama fandomu berbat derecede kötü.
ElemenTalus Hectopat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #7 Qeenross dedi: Oyun çok güzel ama fandomu berbat derecede kötü. Genişletmek için tıkla... tamam sağ ol alacağım ilk oyun seçildi
Qeenross dedi: Oyun çok güzel ama fandomu berbat derecede kötü. Genişletmek için tıkla... tamam sağ ol alacağım ilk oyun seçildi
Qeenross Hectopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 2.363 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #8 ElemenTalus dedi: Tamam sağ ol alacağım ilk oyun seçildi. Genişletmek için tıkla... Beat copuda öneririm polisiye bir oyun.
ElemenTalus dedi: Tamam sağ ol alacağım ilk oyun seçildi. Genişletmek için tıkla... Beat copuda öneririm polisiye bir oyun.
Lioren Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.091 Makaleler 8 Çözümler 5 Yer Istanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Model : Excalibur G770 1140-8EL0T-B İşlemci : Intel i5-11400H 4.4GHz Ekran Kartı : RTX 3050Ti 4GB 60W RAM : 16GB (8x2) SSD : Crucial 500GB Ekran : 144Hz IPS 3ms Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #9 Hocam pc için pek öneremem de mobilde yolda giderken door kickers action squad oynayabilirsiniz swat oyunu.
Hocam pc için pek öneremem de mobilde yolda giderken door kickers action squad oynayabilirsiniz swat oyunu.
Messi benim babam Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 435 Çözümler 1 29 Ekim 2022 #10 ElemenTalus dedi: Oynamadım pixel oyun olarak tek yukarıdakileri oynadım en çok da Stardew Valley yaklaşık 380 saat. Genişletmek için tıkla... Pixel art oyunların kralıdır hocam Undertale öneririm.
ElemenTalus dedi: Oynamadım pixel oyun olarak tek yukarıdakileri oynadım en çok da Stardew Valley yaklaşık 380 saat. Genişletmek için tıkla... Pixel art oyunların kralıdır hocam Undertale öneririm.