Pixel Experience banka uygulamaları için güvenilir mi?

Makaleler
1
Daha fazla  
Selam. Xiaomi Redmi Note 10 Pro'ya pixel Experience kuracağım. Banka uygulamaları da kullanıyorum. Pixel Experience çok güzel bir ROM fakat sizce banka uygulamaları için güvenilir midir?

Selam. Xiaomi Redmi Note 10 Pro'ya pixel Experience kuracağım. Banka uygulamaları da kullanıyorum. Pixel Experience çok güzel bir ROM fakat sizce banka uygulamaları için güvenilir midir?

Root olmadıkça sıkıntı yok diye biliyorum.

Pixel Experience MIUI'den daha hızlı çalışıyor bu arada.

Sadece cihazınızda değişik bir yazılım var der devam dersin kullanırsın bankaları.

Root olmadıkça sıkıntı yok diye biliyorum.

Pixel Experience MIUI'den daha hızlı çalışıyor bu arada.

Sadece cihazınızda değişik bir yazılım var der devam dersin kullanırsın bankaları.
Evet çok daha hızlı ve stabil çalışıyor MIUI'dan. Stock Android de gözüme MIUI'dan daha iyi geldiği için kurmak istiyorum zaten.

Güvenilirdir hocam. Fakat banka uygulamalarında bazı sorunlar çıkabilir. Bazı banka uygulamaları Root'a izin vermezken bazıları ROM'lara da izin vermiyor.
Yapı Kredi, Tosla ve İninal kullanıyorum. Bir sıkıntı çıkartmaz umarım.

Bilmiyorum hocam. Misal ben Ziraat kullanıyorum. Root'a bile izin veriyor. İninal ROM destekler muhtemelen de diğer ikisini bilmiyorum.

Bence pixel Experience'yi dene olmazsa global yazılıma dönersin.

Bence pixel Experience'yi dene olmazsa global yazılıma dönersin.
Pixel Experience aşığıyım diyebilirim hocam, eğer sıkıntı çıkarırsa banka uygulamalarında, çok üzülürüm...
Bilmiyorum hocam. Misal ben Ziraat kullanıyorum. Root'a bile izin veriyor. İninal ROM destekler muhtemelen de diğer ikisini bilmiyorum.
Teşekkürler. Umarım sorun çıkmaz.

Tabii ki de Çinli stok ROM'dan daha güvenlidir üstüne Magisk root çakıp shamiko modülünü kurarsanız daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…