Pixel worlds vs Growtopia

İşletim sistemi
Android
Oha, nasıl tutturdun? 2 sene önce bildin pixel world gerçekten oynamaya değer bir oyundu. 3 senem var oyunda, keşke kapanmasa. Growtopia'nın moderatörleri bot olduğu için perma ban yemen çok olası. Grow'da da oynadım ama yürürken ban yedim, 3. parti uygulamadan dolayı. Ama hile gibi uygulamalar yoktu, boşuna ban atıyorlar. Emeğim çöp oldu, bu yüzden Pw'ye geçtim ve orası da beni sarmıştı.

Hocam cidden Growtopia'da durduk yere ban yeme olayı var mı?

Geçen arkadaşı banladılar, 2-3 kez mailleşti supportla 1 haftadan kısa sürede hesabı geri açıldı.
Durduk yere ban yemezsin muhtemelen, ban wave sırasında yesende özür dileyip geri açarlar büyük ihtimalle.
Fakat hesabı satın aldıysan ve o hesapta hostluk benzeri illegal işler yapıldıysa bir anda hesabın banlanabilir, geri de açacaklarını sanmıyorum.
Ama normal oynayan birisine sıkıntı çıkartmazlar (gerçi ortalıkta böyle söylentiler dolanıyor).

Geçen arkadaşı banladılar, 2-3 kez mailleşti Support'la 1 haftadan kısa sürede hesabı geri açıldı.
Durduk yere ban yemezsin muhtemelen, ban wave sırasında yesende özür dileyip geri açarlar büyük ihtimalle.
Fakat hesabı satın aldıysan ve o hesapta hostluk benzeri illegal işler yapıldıysa bir anda hesabın banlanabilir, geri de açacaklarını sanmıyorum.
Ama normal oynayan birisine sıkıntı çıkartmazlar (gerçi ortalıkta böyle söylentiler dolanıyor).

Teşekkürler.

İkisini uzaktan inceledim ama pek bir fikrim yok, sizce hangisine başlamalıyım ve neden? Artılarıyla eksileriyle yazarsanız sevinirim.

Hala bir cevaba ihtiyacın var mı bilmiyorum fakat. Yıllarımı pixel Worlds'a vermiş biri olarak söylüyom. Growtopia oynama. Pixel worlds kapanmasaydı derdim ki pixelwrorlds'a direk başla ama şu, bu sıkıntısı var falan diye. Eğer Growtopia hakkında hiçbir şey bilmiyorsan asla başlama bir kere grafikleri çok kötü göz kanatır cinsten. Sonrasında arayüzü aşırı berbat yani birisiyle konuşucaksın dünyada 10 kişi varsa geçmiş olsun adamın yazdığı şeyi diğer konuşanlar yüzünden göremiyon. Ve oyun aşırı derecede laglı. Yani bence Growtopia başlama, zaten istesen de pixel worlds başlayamazsın oyun kapandı fakat birisi özel sunucu mu ne açmış oradan oynayabiliyormuşsun ( ogps pixelworlds diye aratırsan çıkar) fakat ben indirdiğimde virüs uyarısı verdi (sıkıntılı). Yani eğer Growtopia başlar, anlar ve keyif alırsan seni kimse tutamaz bağımlısı olursun çok samimi söylüyorum. Yani ben 5yıl aralıksız her gün pixel worlds oynadım (şakasız). Growtopia içinde aynı şey olacağını düşünüyorum. Ha bir de Growtopia'da paranın içinden geçen çok kişi var (duyduğuma göre). Ama sen yine de başlama.

kesinlikle var

Technopat Haberler

Geri
Yukarı