The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.473 Makaleler 49 Çözümler 12 27 Nisan 2023 #11 SSDKullaniyorum dedi: Yükleme sınırsız. İndirme de sınırsız ama haftalık 20 GB limitini aşarsanız indirme hızı düşüyor. Genişletmek için tıkla... VPN işe yarar sanırım. Aynı IP tarafından değil de; başka ülkelere bağlanarak daha mantıklı olur. Böyle bir imkan var mı?
SSDKullaniyorum dedi: Yükleme sınırsız. İndirme de sınırsız ama haftalık 20 GB limitini aşarsanız indirme hızı düşüyor. Genişletmek için tıkla... VPN işe yarar sanırım. Aynı IP tarafından değil de; başka ülkelere bağlanarak daha mantıklı olur. Böyle bir imkan var mı?
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 28 Nisan 2023 #12 The Tribal Chief dedi: VPN işe yarar sanırım. Aynı IP tarafından değil de; başka ülkelere bağlanarak daha mantıklı olur. Böyle bir imkan var mı? Genişletmek için tıkla... Evet, işe yarar.
The Tribal Chief dedi: VPN işe yarar sanırım. Aynı IP tarafından değil de; başka ülkelere bağlanarak daha mantıklı olur. Böyle bir imkan var mı? Genişletmek için tıkla... Evet, işe yarar.