berry16 Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #1 Telefona TWRP ile ROM attım, galiba bir kilidi falan açmayı unuttum. Google logosunda kalıyor. Nasıl geri döndürebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2023
Telefona TWRP ile ROM attım, galiba bir kilidi falan açmayı unuttum. Google logosunda kalıyor. Nasıl geri döndürebilirim?
jAMACİA Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 757 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #2 Telefona TWRP attıysan zaten kilidi açılmıştır. TWRP'ye dönüp "Factory Reset" atıp tekrar dene. Artı 0 Eksi
KS KS berry16 Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #3 jAMACİA dedi: Telefona TWRP attıysan zaten kilidi açılmıştır. TWRP'ye dönüp "factory reset" atıp tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şekilde telefonu kapatamıyorum nasıl kapatacağım. Artı 0 Eksi
jAMACİA dedi: Telefona TWRP attıysan zaten kilidi açılmıştır. TWRP'ye dönüp "factory reset" atıp tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şekilde telefonu kapatamıyorum nasıl kapatacağım.
sourcee Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #4 berry16 dedi: Hiçbir şekilde telefonu kapatamıyorum nasıl kapatacağım. Genişletmek için tıkla... Şarjının bitmesini bekle öyle dene. Artı 0 Eksi
berry16 dedi: Hiçbir şekilde telefonu kapatamıyorum nasıl kapatacağım. Genişletmek için tıkla... Şarjının bitmesini bekle öyle dene.
KS KS berry16 Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #5 jAMACİA dedi: Telefona TWRP attıysan zaten kilidi açılmıştır. TWRP'ye dönüp "factory reset" atıp tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Ve telefonun ışıkları gelip gidiyor avaba kurtarma şansım var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
jAMACİA dedi: Telefona TWRP attıysan zaten kilidi açılmıştır. TWRP'ye dönüp "factory reset" atıp tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Ve telefonun ışıkları gelip gidiyor avaba kurtarma şansım var mı?
jAMACİA Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 757 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #6 berry16 dedi: Hiçbir şekilde telefonu kapatamıyorum nasıl kapatacağım. Genişletmek için tıkla... Kilit tuşuna 5-10 saniye basılı tut. Sonra açılırken cihazına göre TWRP'ye ulaş. sourcee dedi: Şarjının bitmesini bekle öyle dene. Genişletmek için tıkla... Hayatımda duyduğum en saçma cevap. Konuya hakim değilsen doldurma burayı! Artı 0 Eksi
berry16 dedi: Hiçbir şekilde telefonu kapatamıyorum nasıl kapatacağım. Genişletmek için tıkla... Kilit tuşuna 5-10 saniye basılı tut. Sonra açılırken cihazına göre TWRP'ye ulaş. sourcee dedi: Şarjının bitmesini bekle öyle dene. Genişletmek için tıkla... Hayatımda duyduğum en saçma cevap. Konuya hakim değilsen doldurma burayı!
KS KS berry16 Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #7 jAMACİA dedi: Kilit tuşuna 5-10 saniye basılı tut. Sonra açılırken cihazına göre TWRP'ye ulaş. Genişletmek için tıkla... Sadece logo geliyor her yöntemi denedim takılı kaldı. Artı 0 Eksi
jAMACİA dedi: Kilit tuşuna 5-10 saniye basılı tut. Sonra açılırken cihazına göre TWRP'ye ulaş. Genişletmek için tıkla... Sadece logo geliyor her yöntemi denedim takılı kaldı.
jAMACİA Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 757 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #8 berry16 dedi: Sadece logo geliyor her yöntemi denedim takılı kaldı. Genişletmek için tıkla... Telefonun modeli ne? Artı 0 Eksi
berry16 dedi: Sadece logo geliyor her yöntemi denedim takılı kaldı. Genişletmek için tıkla... Telefonun modeli ne?
KS KS berry16 Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #9 jAMACİA dedi: Telefonun modeli ne? Genişletmek için tıkla... Sm G930s south korea olan. jAMACİA dedi: Telefonun modeli ne? Genişletmek için tıkla... Bütün tuşlara basınca restart yapabiliyorum ama download moda falan giremiyorum PC üzerinden bir şey yapabilirim cihazı tanıyor. Son düzenleme: 16 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
jAMACİA dedi: Telefonun modeli ne? Genişletmek için tıkla... Sm G930s south korea olan. jAMACİA dedi: Telefonun modeli ne? Genişletmek için tıkla... Bütün tuşlara basınca restart yapabiliyorum ama download moda falan giremiyorum PC üzerinden bir şey yapabilirim cihazı tanıyor.
jAMACİA Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 757 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #10 berry16 dedi: Sm G930s south korea olan. Bütün tuşlara basınca restart yapabiliyorum ama download moda falan giremiyorum PC üzerinden bir şey yapabilirim cihazı tanıyor. Genişletmek için tıkla... Ses arttırma + güç + home tuşlarına basılı tutarak deneyin. Home tuşu alttaki tuş... Artı 0 Eksi
berry16 dedi: Sm G930s south korea olan. Bütün tuşlara basınca restart yapabiliyorum ama download moda falan giremiyorum PC üzerinden bir şey yapabilirim cihazı tanıyor. Genişletmek için tıkla... Ses arttırma + güç + home tuşlarına basılı tutarak deneyin. Home tuşu alttaki tuş...