berry16 Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #1 Telefona TWRP ile ROM attım, galiba bir kilidi falan açmayı unuttum. Google logosunda kalıyor. Nasıl geri döndürebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2023
Telefona TWRP ile ROM attım, galiba bir kilidi falan açmayı unuttum. Google logosunda kalıyor. Nasıl geri döndürebilirim?
KS KS berry16 Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #11 jAMACİA dedi: Ses arttırma + güç + Home tuşlarına basılı tutarak deneyin. Home tuşu alttaki tuş... Genişletmek için tıkla... Herhangi bir şey olmuyor öyle yapınca maalesef. @BERWAR acaba bu konuda bilginiz var mı? Son düzenleme: 16 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
jAMACİA dedi: Ses arttırma + güç + Home tuşlarına basılı tutarak deneyin. Home tuşu alttaki tuş... Genişletmek için tıkla... Herhangi bir şey olmuyor öyle yapınca maalesef. @BERWAR acaba bu konuda bilginiz var mı?
jAMACİA Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 757 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #12 berry16 dedi: Herhangi bir şey olmuyor öyle yapınca maalesef. @BERWAR acaba bu konuda bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Çözüme ulaşabildin mi? Artı 0 Eksi
berry16 dedi: Herhangi bir şey olmuyor öyle yapınca maalesef. @BERWAR acaba bu konuda bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Çözüme ulaşabildin mi?
KS KS berry16 Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #13 jAMACİA dedi: Çözüme ulaşabildin mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef cihaz şu anda TWRP modunda tek ulaşabildiğim şey o. Ek olarak biri linaege OS ve gaps yükletti fakat nasıl yapacağıı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz? Artı 0 Eksi
jAMACİA dedi: Çözüme ulaşabildin mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef cihaz şu anda TWRP modunda tek ulaşabildiğim şey o. Ek olarak biri linaege OS ve gaps yükletti fakat nasıl yapacağıı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?
jAMACİA Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 757 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #14 berry16 dedi: Maalesef cihaz şu anda TWRP modunda tek ulaşabildiğim şey o Genişletmek için tıkla... TWRP'deyse kolay o zaman. Factory Reset yapıp denedin mi tekrar? Artı 0 Eksi
berry16 dedi: Maalesef cihaz şu anda TWRP modunda tek ulaşabildiğim şey o Genişletmek için tıkla... TWRP'deyse kolay o zaman. Factory Reset yapıp denedin mi tekrar?
KS KS berry16 Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #15 jAMACİA dedi: TWRP'deyse kolay o zaman. Factory reset yapıp denedin mi tekrar? Genişletmek için tıkla... Biri LineageOS ve GApps önerdi onu yapmam daha mantılkı olacak gibi geldi bu ROM sorunlu olabilir PC'den telefona nasıl aktaracağım onu bilmiyorum. Artı 0 Eksi
jAMACİA dedi: TWRP'deyse kolay o zaman. Factory reset yapıp denedin mi tekrar? Genişletmek için tıkla... Biri LineageOS ve GApps önerdi onu yapmam daha mantılkı olacak gibi geldi bu ROM sorunlu olabilir PC'den telefona nasıl aktaracağım onu bilmiyorum.