N necipfazl Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 96 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #1 Bugün PixelExperience ROM kurdum fakat kurulum yaparken mobil veri veya Wi-Fi istiyor fakat cihaz ikisini de bulamıyor, sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2023
Bugün PixelExperience ROM kurdum fakat kurulum yaparken mobil veri veya Wi-Fi istiyor fakat cihaz ikisini de bulamıyor, sebebi nedir?
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.160 Çözümler 82 Yer Başkent 2 Ağustos 2023 #2 ROM Stabil değildir. Cihazınız nedir?
N necipfazl Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 96 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #3 AceTeq dedi: ROM Stabil değildir. Cihazınız nedir? Genişletmek için tıkla... Redmi Note 8 kendi sitesinden indirdim stabil yazıyordu.
AceTeq dedi: ROM Stabil değildir. Cihazınız nedir? Genişletmek için tıkla... Redmi Note 8 kendi sitesinden indirdim stabil yazıyordu.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 8.032 Makaleler 18 Çözümler 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #4 İndirdiğiniz sitede bilinen problemler bölümünde Wi-Fi'ın çalışmadığı yazıyor mu?
N necipfazl Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 96 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #5 Crownguard dedi: İndirdiğiniz sitede bilinen problemler bölümünde Wi-Fi'ın çalışmadığı yazıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır herhangi bir şikayet bulamadım
Crownguard dedi: İndirdiğiniz sitede bilinen problemler bölümünde Wi-Fi'ın çalışmadığı yazıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır herhangi bir şikayet bulamadım
1Mehmet_Bey Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 817 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #6 Uygun Vendor'u kurdunuz mu?
N necipfazl Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 96 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #7 1Mehmet_Bey dedi: Uygun Vendor'u kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Başka bir konuda vendor içinde otomatik yüklendiği yazıyordu o yüzden kurmadım
1Mehmet_Bey dedi: Uygun Vendor'u kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Başka bir konuda vendor içinde otomatik yüklendiği yazıyordu o yüzden kurmadım