Bedirylm Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 545 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Başlıktaki gibi bedavaya böyle bir site açmak isitiyorum. 5 kişi taşısa yeter arkadaşlarıma oynicagız. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2023
Merhaba arkadaşlar. Başlıktaki gibi bedavaya böyle bir site açmak isitiyorum. 5 kişi taşısa yeter arkadaşlarıma oynicagız.
Tnixs Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 355 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #2 JavaScript ve HTML bilginizin olması gerekiyor. Olsa bile bedavaya böyle bir site kurabileceğinizi düşünmüyorum.
JavaScript ve HTML bilginizin olması gerekiyor. Olsa bile bedavaya böyle bir site kurabileceğinizi düşünmüyorum.
Bedirylm Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 545 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #3 Tnixs dedi: JavaScript ve HTML bilginizin olması gerekiyor. Olsa bile bedavaya böyle bir site kurabileceğinizi düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... worldpressden olmazmı mesala veya onun gibi hazır bişey bulamazmıyım
Tnixs dedi: JavaScript ve HTML bilginizin olması gerekiyor. Olsa bile bedavaya böyle bir site kurabileceğinizi düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... worldpressden olmazmı mesala veya onun gibi hazır bişey bulamazmıyım
Tnixs Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 355 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #4 Bedirylm dedi: Worldpressden olmaz mı mesela veya onun gibi hazır bir şey bulamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... WordPress ile olabilir ancak hazir bir template internette yok.
Bedirylm dedi: Worldpressden olmaz mı mesela veya onun gibi hazır bir şey bulamaz mıyım? Genişletmek için tıkla... WordPress ile olabilir ancak hazir bir template internette yok.
Bedirylm Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 545 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #5 Tnixs dedi: WordPress ile olabilir ancak hazir bir template internette yok. Genişletmek için tıkla... Ee ben Java bilmiyorum nasıl olacak.
Tnixs dedi: WordPress ile olabilir ancak hazir bir template internette yok. Genişletmek için tıkla... Ee ben Java bilmiyorum nasıl olacak.
Tnixs Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 355 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #6 Bedirylm dedi: Ee ben Java bilmiyorum nasıl olacak. Genişletmek için tıkla... Java o kadar kolay bir dil değil ya 3-4 ayınızı verip Java öğreneceksiniz veya gidip freelancer sitelerden birisini kiralayacaksınız.
Bedirylm dedi: Ee ben Java bilmiyorum nasıl olacak. Genişletmek için tıkla... Java o kadar kolay bir dil değil ya 3-4 ayınızı verip Java öğreneceksiniz veya gidip freelancer sitelerden birisini kiralayacaksınız.
Bedirylm Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 545 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2023 #7 Tnixs dedi: Java o kadar kolay bir dil değil ya 3-4 ayınızı verip Java öğreneceksiniz veya gidip freelancer sitelerden birisini kiralayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Bir tane arkadaş açmıştı bedava HTML falan bulsam yapabilir miyim hazır HTML bir de Discord D'unuz var mı bana yardım edebilir misiniz?
Tnixs dedi: Java o kadar kolay bir dil değil ya 3-4 ayınızı verip Java öğreneceksiniz veya gidip freelancer sitelerden birisini kiralayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Bir tane arkadaş açmıştı bedava HTML falan bulsam yapabilir miyim hazır HTML bir de Discord D'unuz var mı bana yardım edebilir misiniz?
V vagos13 Zeptopat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #8 Bedirylm dedi: Bir tane arkadaş açmıştı bedava HTML falan bulsam yapabilir miyim hazır HTML bir de Discord D'unuz var mı bana yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dostum buldun mu altyapıyı?
Bedirylm dedi: Bir tane arkadaş açmıştı bedava HTML falan bulsam yapabilir miyim hazır HTML bir de Discord D'unuz var mı bana yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dostum buldun mu altyapıyı?
Bedirylm Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 545 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2024 #9 vagos13 dedi: Dostum buldun mu altyapıyı? Genişletmek için tıkla... hayır
TeomanKagan123 Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzay Mühendisliği 30 Haziran 2024 #10 Bedirylm dedi: hayır Genişletmek için tıkla... Github'da Pixelplanet.fun kodları var o kodları alıp bir siteye enjekte ederseniz çalışacaktır GitHub - TheRdMelon/pixelplanet: Official Repository of pixelplanet.fun
Bedirylm dedi: hayır Genişletmek için tıkla... Github'da Pixelplanet.fun kodları var o kodları alıp bir siteye enjekte ederseniz çalışacaktır GitHub - TheRdMelon/pixelplanet: Official Repository of pixelplanet.fun