Ahmetklc1 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 362 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2022 #1 Merhabalar yazıcıdan çıktı almak istedim ve bu görüntü ile karşılaştım. Yazdıracağım şey ile gram alakası yok bunun yardımcı olur musunuz kartuşu bitmiş olabilir mi?
Merhabalar yazıcıdan çıktı almak istedim ve bu görüntü ile karşılaştım. Yazdıracağım şey ile gram alakası yok bunun yardımcı olur musunuz kartuşu bitmiş olabilir mi?
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.032 Makaleler 1 Çözümler 93 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 14 Şubat 2022 #2 Ahmetklc1 dedi: Merhabalar yazıcıdan çıktı almak istedim ve bu görüntü ile karşılaştım. Eki Görüntüle 1305107 Yazdıracağım şey ile gram alakası yok bunun yardımcı olur musunuz kartuşu bitmiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Mürekkepli yazıcı sanırım? Doğru mudur?
Ahmetklc1 dedi: Merhabalar yazıcıdan çıktı almak istedim ve bu görüntü ile karşılaştım. Eki Görüntüle 1305107 Yazdıracağım şey ile gram alakası yok bunun yardımcı olur musunuz kartuşu bitmiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Mürekkepli yazıcı sanırım? Doğru mudur?
Ata Kemal Özbasan Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 422 14 Şubat 2022 #3 Püskütme ucu temizleme, tıkanıklık testi, yazıcı kafası hizalama yapın. Yaparken farklı şeyler yazdırıyor anlarsınız.
Püskütme ucu temizleme, tıkanıklık testi, yazıcı kafası hizalama yapın. Yaparken farklı şeyler yazdırıyor anlarsınız.