HolyWitcher Picopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #11 En zor ensturman bağlama derler.
Dogus123 Decapat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 545 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #12 HolyWitcher dedi: En zor ensturman bağlama derler. Genişletmek için tıkla... Derler...
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.383 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 24 Mayıs 2024 #13 HolyWitcher dedi: En zor ensturman bağlama derler. Genişletmek için tıkla... Alakası yok.
Eşref Bey Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 586 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #14 Bağlama çalmak gerçekten zor. Atik ve refleksi gelişmiş parmakların olacak. Gitar gibi notaların yeri kolay bir şekilde ayırt edilemiyor.
Bağlama çalmak gerçekten zor. Atik ve refleksi gelişmiş parmakların olacak. Gitar gibi notaların yeri kolay bir şekilde ayırt edilemiyor.
karambyte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 2.349 Çözümler 3 24 Mayıs 2024 #15 Eşref Bey dedi: Bağlama çalmak gerçekten zor. Atik ve refleksi gelişmiş parmakların olacak. Gitar gibi notaların yeri kolay bir şekilde ayırt edilemiyor. Genişletmek için tıkla... Gitar daha kolay o halde. İyi bir hobi olur diye düşünüyordum ama kolay olması da önemli. Bağalma sesi çok hoşuma gidiyor.
Eşref Bey dedi: Bağlama çalmak gerçekten zor. Atik ve refleksi gelişmiş parmakların olacak. Gitar gibi notaların yeri kolay bir şekilde ayırt edilemiyor. Genişletmek için tıkla... Gitar daha kolay o halde. İyi bir hobi olur diye düşünüyordum ama kolay olması da önemli. Bağalma sesi çok hoşuma gidiyor.
Eşref Bey Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 586 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #16 karambyte dedi: Gitar daha kolay o halde. İyi bir hobi olur diye düşünüyordum ama kolay olması da önemli. Bağalma sesi çok hoşuma gidiyor. Genişletmek için tıkla... Bağlama ile çalabileceğin başlangıç etabında çok güzel parçalar var. Çemo Vano - Mikail Aslan (tr: Irmağın Şarkısı) ,Ogit-Bajar, Mem Ararat’ın şarkılarına göz atabilirsin.
karambyte dedi: Gitar daha kolay o halde. İyi bir hobi olur diye düşünüyordum ama kolay olması da önemli. Bağalma sesi çok hoşuma gidiyor. Genişletmek için tıkla... Bağlama ile çalabileceğin başlangıç etabında çok güzel parçalar var. Çemo Vano - Mikail Aslan (tr: Irmağın Şarkısı) ,Ogit-Bajar, Mem Ararat’ın şarkılarına göz atabilirsin.