Meraklı Bilge Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 436 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2023 #1 Kursa yazılmayı düşünüyorum ama yeteneğim var mı yok mu bilmiyorum. Nasıl anlayabilirim? 1 2 ay boşa gidip bırakmakta istemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Şubat 2023
Kursa yazılmayı düşünüyorum ama yeteneğim var mı yok mu bilmiyorum. Nasıl anlayabilirim? 1 2 ay boşa gidip bırakmakta istemiyorum.
kerem1238806 Megapat Katılım 29 Kasım 2014 Mesajlar 449 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #2 Denemeden anlayamazsın. Başlamak istiyorsan başla. kimisinin yeteneği sonradan ortaya çıkar. Kulağın vs iyiyse direkt başla hatta. Ancak sonradan bırakırım hissi varsa boşa para verme.
Denemeden anlayamazsın. Başlamak istiyorsan başla. kimisinin yeteneği sonradan ortaya çıkar. Kulağın vs iyiyse direkt başla hatta. Ancak sonradan bırakırım hissi varsa boşa para verme.
pcteknik Hectopat Katılım 20 Ağustos 2021 Mesajlar 44 5 Nisan 2023 #3 Öncelikle dijital piyano edinmeniz gerekli.kursa başlayın azimli olur iseniz öğrenmeme şansınız yok.