Ayberk Kartal Femtopat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #1 Piyano çalmaya yeni başladım bu yüzden giriş seviyesi bir piyano arıyorum 25 bin lira bütçeyle. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2023
H Hedge Centipat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 476 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #2 Ayberk Kartal dedi: Piyano çalmaya yeni başladım bu yüzden giriş seviyesi bir piyano arıyorum 25 bin lira bütçeyle. Genişletmek için tıkla... Kawai ya da Yamaha çok tutulan modellere bakabilirsiniz. Özellikle yumuşak bir ses ve tuş hassasiyeti için.
Ayberk Kartal dedi: Piyano çalmaya yeni başladım bu yüzden giriş seviyesi bir piyano arıyorum 25 bin lira bütçeyle. Genişletmek için tıkla... Kawai ya da Yamaha çok tutulan modellere bakabilirsiniz. Özellikle yumuşak bir ses ve tuş hassasiyeti için.
U unplugged Kilopat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 957 Çözümler 6 26 Haziran 2024 #3 Bulursanız Kawai kdp120 çok iyidir.
Retoucher Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2013 Mesajlar 1.109 Çözümler 46 26 Haziran 2024 #4 Kawai ve Yamaha tuş aksiyonu olarak daha hafiftir, Roland FP-10 ve FP-30 serisi daha ağır aksiyona sahiptir. Almadan önce müzik marketlerde deneme imkanınız varsa kıyaslama yapmanızı öneririm. Ben Roland FP-30X kullanıyorum memnunum.
Kawai ve Yamaha tuş aksiyonu olarak daha hafiftir, Roland FP-10 ve FP-30 serisi daha ağır aksiyona sahiptir. Almadan önce müzik marketlerde deneme imkanınız varsa kıyaslama yapmanızı öneririm. Ben Roland FP-30X kullanıyorum memnunum.