Piyano önerisi

Mizantrop86

Hectopat
Daha fazla  
Kardeşim piyano çalıyor 1 senedir, hocasının önerisiyle 61 tuşlu Adams selam61 orgu almıştık. Şimdi daha iyi çalıyor ve 61 tuşlu org yetersiz geliyor. Kardeşimin hocası Kawai KDP120, Pearl River V05 ve V03, Felix SLP 175RW önerdi ama bunlar fiyat olarak inanılmaz uçuk kalıyor. Bu piyanolara benzer performans alacağımız 88 tuşlu daha ucuz alternatifler var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum, piyanolar ve orglar hakkında hiçbir fikrim yok şahsen.

Kdp120 gerçekten muhteşem bir dijital piyano. Sesini çok beğeniyorum. Uygun fiyatlı birşey istersen Casio CDP s110 modeline bak. Okulumuzda kullandığım güzel bir piyanodur. Tuş hassasiyeti biraz zayıfta olsa. Casio ses konusunda iyi iş çıkarmış.

Kdp120 gerçekten muhteşem bir dijital piyano. Sesini çok beğeniyorum. Uygun fiyatlı birşey istersen Casio CDP s110 modeline bak.
Hocam aynı performansı alabilir miyiz? Piyanoda ilerlediği zaman yenilemek gerekir mi yoksa yeterli olur mu? Kawai KDP120 hocada olan piyano ve kardeşim de çok beğeniyor ama maddi gücümüz yetmiyor onu almaya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı