Piyasa düzelir mi?

Bütçe
6500

BurakBastug

Hectopat
Daha fazla  
Bu piyasa düzelir mi yaz ayına kadar sizce? Malum ekran kartı fiyatları ortada. Yaza da sistem almayı düşünüyorum monitör dahil 6000 6500'e falan. GameGaraj'ın şu sistemini özelleştirip almayı düşünüyorum. Pollux 3T-10 | Game Garaj

Yükseltmeler iyi ancak ekran kartı çok düşük. 1650 çok giriş seviyesi bir ekran kartı. Tüm o yaptığın yükseltmeler yerine 1660 Super yükseltmesi yapabilirsin. Inno3D modeli stokta var.

Yükseltmeler iyi ancak ekran kartı çok düşük. 1650 çok giriş seviyesi bir ekran kartı. 1660 Super yükseltmesi yapabilirsin. Inno3D modeli stokta var.
Bu sistem şuan her oyunu LOWda açar diye düşünüyorum.Ayrıca Call of duty warzone oynayacağım için yetecek diye düşünüyorum.

Haklısın fakat aslında merak ettiğim şu özelleştirip alacağım için kendi seçimlerim iyi mi ve i510400F ve GTX1650 Warzone oynatır mı? Bunu cevaplarsanız sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bakabilirsin(oynatıyor kendin bakıp süzgeçten geçir)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…