Piyasada ekran kartı bulamıyorum

torukima

Femtopat
Merhaba. İlk masaüstü bilgisayarımı kendim toplamaya çok hevesliydim ama bu gidişle hevesim kursağımda kalacak gibi. Hem ülkemizdeki pahalılık hem pandemi yüzünden üretimin azalması hem de mining nedeniyle böyle olduğunu biliyorum. Tahminen ne kadar zaman sonra olumlu yönde ilerleme olur? Belirli bir tarih tahmin etmek zor mudur? Moralim fena bozuldu, sadece hazır sistemlere bakmaya başladım resmen.

Bu yıl sonu parca fiyatları dolar yine artmazsa düzelmeye başlar. ETH batti, diğer coinler de çok kaar yok, miningciler parçalarından kurtulmaya çalışıyor.

2022 ortalarında düzelme yaşanacağı düşünülüyor. Ben de bekliyorum.

Hazır sistemlere yönelmek daha mantıklı hocam. Malesef yakın zamanda düzelecek gibi durmuyor hatta daha kötü olacağı söyleniyor. Bekleyin denilemez kesinlikle. Fiyatlar 1 hafta arayla bile uçuyor.

Sizce şu an hazır sistem mi almak daha mantıklı yoksa bir sene bekleyip toplamak mı? Cidden kafam çok karışık.

Ben düşer dedim gittikçe arttı sonunda aldım bir tane ertesi sabah dolar fırlamış aynı sistem ve benzerleri 1K fırlamış bazen beklemek çözüm olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…