Piyasada ekran kartı bulamıyorum

Sağlam bir APU işlemci alın düzelene kadar gelince ekran kartı alıp işlemcini değiştirebilirsin satıp.

Ben düşer dedim gittikçe arttı sonunda aldım bir tane ertesi sabah dolar fırlamış aynı sistem ve benzerleri 1K fırlamış bazen beklemek çözüm olmuyor.
Sınav sürecinden önce almayı planlasam da ailemden iznim yoktu ama her şeyin nasıl arttığına şahit oldum. Bu yüzden ben de geç kalmak istemiyorum. Birkaç hafta sonrası bile meçhulken 2022'yi tahmin etmek imkansız gibi.

Hocam er ya da geç düzelecektir, böyle kalması bence mümkün değil. Ben beklerim benim için sıkıntı yok diyorsanız bekleyin. Ben zaten mecburiyetten bekliyorum, bir karta 30k veremem.

Arızalı kart alıp tamir ettirebilirsin hiç yoktan iyidir performans bakımından sadece ömrü kısalır.

Hocam er ya da geç düzelecektir, böyle kalması bence mümkün değil. Ben beklerim benim için sıkıntı yok diyorsanız bekleyin. Ben zaten mecburiyetten bekliyorum, bir karta 30k veremem.
Yeterince bekledim ve daha da beklersem zararda olma ihtimalim yüksek gibi geldiği için sanırım hazır sistem alacağım. Sizin durumunuzu da anlıyorum.
Arızalı kart alıp tamir ettirebilirsin hiç yoktan iyidir performans bakımından sadece ömrü kısalır.
Daha tecrübem yok masaüstü konusunda. Bu yüzden böyle yapacağımı zannetmiyorum. Fikir için teşekkür ederim.

Bende piyasada kart yok diye RX 550 ile takılıyorum. RX 550'nin performansı iyi bir işlemci ile özellikle işlemci odaklı oyunlarda gayet iyi. (Fiyatına göre tabi). Hiç kartsızlıktan iyidir ama siz sıfırdan dizeceksiniz hazır sistem alın derim. Ben parça parça alıyordum ram, ssd, güç kaynağı bunları almıştım çoktan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…