Piyasadaki en düşük fiyatlı OLED ekranlı tablet nedir?

Android kullanmayalı yıllar oldu, ekosistemim çok bozulsun istemiyorum, bir de tek amaca hizmet edecek tablete o kadar para vermek mantıklı gelmedi. (Tablet kötü değil, ben sadece bir amaç için kullanacağımdan dolayı).

Belki önümüzdeki eğitim indirimi döneminde pro’ya bir bakarım, teşekkür ederim.

Anladım hocam. 6-7 liraya Redmi Pad SE veya Matepad'de işinizi görür. Onun dışında vereceğiniz en minimum tutar bu olur.

Resmi Pad de oled değilmiş ama kararta teknolojisi falan bir şeyler varmış ona bi bakayım. Matepad ise yine bir tık yüksek fiyatlı geldi.

E-Kitap okuyucuları neden düşünmüyorsunuz, zamanında Kobo'nun bir modelini kullanıyordum memnundum oldukça

E-Kitap okuyucuları neden düşünmüyorsunuz, zamanında Kobo'nun bir modelini kullanıyordum memnundum oldukça
Bir yandan da e-kitap okuyucu bakıyorum aslında. Onlarda da 2.el piyasasını takip ediyorum. Temiz bir 2.el beni kurtarır diye düşünüyorum.

Bir yandan da e-kitap okuyucu bakıyorum aslında. Onlarda da 2.el piyasasını takip ediyorum. Temiz bir 2.el beni kurtarır diye düşünüyorum.
Tabi neden olmasın, sıfır fiyatlarına bir baktım da yükselmiş oldukça. Temiz bir 2. el mantıklı olur gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…