Erkut Tekoğlu Kilopat Katılım 28 Temmuz 2013 Mesajlar 93 Yer İzmir Daha fazla Meslek Üniversite Öğrencisi 12 Haziran 2014 #1 Çoğu ürün stoklardan çekildi biliyorum ama Şu an stoklarda bulunan en iyi DDR2 anakartı arıyorum arkadaşlar.
Çoğu ürün stoklardan çekildi biliyorum ama Şu an stoklarda bulunan en iyi DDR2 anakartı arıyorum arkadaşlar.
Mustafa Karaoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 2.560 Makaleler 42 Yer Gebze Çayırova Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2014 #2 Sıfır DDR2 anakart bulamazsın kardeşim. İkinci el alabilirsin ancak. Fakat 2. el ram arıyorsan satıyorum. 2.el DDR2 anakartıma bakabilirsin. Buyur. [Satılık] 2.El P4 + Anakart + GeForce 6500 + Siyah Kasa | Technopat Sosyal
Sıfır DDR2 anakart bulamazsın kardeşim. İkinci el alabilirsin ancak. Fakat 2. el ram arıyorsan satıyorum. 2.el DDR2 anakartıma bakabilirsin. Buyur. [Satılık] 2.El P4 + Anakart + GeForce 6500 + Siyah Kasa | Technopat Sosyal
Erkut Tekoğlu Kilopat Katılım 28 Temmuz 2013 Mesajlar 93 Yer İzmir Daha fazla Meslek Üniversite Öğrencisi 12 Haziran 2014 #3 Mustafa Karaoğlu dedi: Sıfır DDR2 anakart bulamazsın kardeşim. İkinci el alabilirsin ancak. Fakat 2. el ram arıyorsan satıyorum. 2.el DDR2 anakartıma bakabilirsin. Buyur. [Satılık] 2.El P4 + Anakart + GeForce 6500 + Siyah Kasa | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... İkinci el almayı düşünmüyorum. Kendim için almayacağım.
Mustafa Karaoğlu dedi: Sıfır DDR2 anakart bulamazsın kardeşim. İkinci el alabilirsin ancak. Fakat 2. el ram arıyorsan satıyorum. 2.el DDR2 anakartıma bakabilirsin. Buyur. [Satılık] 2.El P4 + Anakart + GeForce 6500 + Siyah Kasa | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... İkinci el almayı düşünmüyorum. Kendim için almayacağım.
M Mertcan Başel Ziyaretçi 12 Haziran 2014 #4 Vatan'da Msi G41 Combo anakart var ama en iyi 775 pinli anakart olmayabilir.