Piyasadaki en iyi şalgam markası hangisi?

Daha fazla  
Uzun zamandır Adanus şalgam içiyordum fakat en son tadının bozduğunu fark edince artık bırakmış oldum. İnternette satılanların arasında bilmiş olduğunuz tadı damağa güzel gelecek şalgam öneriniz varsa öğrenmek isterim. Şalgam sevdalısı biri olarak adanusun eski tadını alamamam ve Adana şalgamı da artık içemediğimden krize girdim sayılır :)

Uzun zamandır adanus şalgam içiyordum fakat en son tadının bozduğunu fark edince artık bırakmış oldum. İnternette satılanların arasında bilmiş olduğunuz tadı damağa güzel gelecek şalgam öneriniz varsa öğrenmek isterim. Şalgam sevdalısı biri olarak adanusun eski tadını alamamam ve Adana şalgamı da artık içemediğimden krize girdim sayılır :)

Ali gödedir.

Uzun zamandır adanus şalgam içiyordum fakat en son tadının bozduğunu fark edince artık bırakmış oldum. İnternette satılanların arasında bilmiş olduğunuz tadı damağa güzel gelecek şalgam öneriniz varsa öğrenmek isterim. Şalgam sevdalısı biri olarak adanusun eski tadını alamamam ve Adana şalgamı da artık içemediğimden krize girdim sayılır :)

Ben hazır şalgamların hiçbirini sevemiyorum bence en iyi şalgam ev yapımı şalgam. Normalde ev yapımı olan şeyler güzel olmuyor lakin şalgamda tam tersi.

3 4 şalgam denedim şu ana kadar. Çok şalgam bilmem ama DoğanAy güzeldi. İlla daha iyisi vardır ama markete gitsem DoğanAy alırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı