Piyasadaki en iyi şalgam markası hangisi?

Vay be, ben başka şalgam markalarını bilmiyordum. Marketten DoğanAy alıp geçiyordum. Onun da adının DoğanAy olduğunu bilmiyordum. Ama bence dışardan bakınca görünüm olarak en kalitelisi DoğanAy. Diğerlerini görünce alasım gelmiyor.

Ali Göde'yi ya da hacı'nınkini alayım o zaman Peki hocam hangisi sizce daha güzeldir ya da ikisini de bir mi denesem? Böyle deyince garip oldu biliyorum

Doğanay Adana şalgamı gibi olmuyor hocam.

@Yusuf Emir Akbulut valla hocam Adana şalgamı tam nasıl olur onu da bilmiyorum. Burası şalgam gurmesi kaynıyor sanırım.

Ali göde'yi ya da hacınınkini alayım o zaman peki hocam hangisi sizce daha güzeldir, ya da ikisini de bir mi denesem? (böyle deyince garip oldu biliyorum )

Doğanay Adana şalgamı gibi olmuyor hocam.

Hocam Adana'ya ne zaman gitsem 5lt alırım Ali Göde.

Hocam Adana'ya ne zaman gitsem 5lt alırım Ali GO'de.

Hocam şalgam deyince benim akan sular duruyor. Eğer ikisi de almaya değerse zaten alırım ikişer 5ltlik, keyfime bakarım vallahi. Çok özledim çok. 2 haftadır şalgam içmiyorum doğru düzgün, normalde günde 1lt deviren adamım ben

Ali Göde al hocam beğenmezsen sana geri ödemeyi ben yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…