Vay be, ben başka şalgam markalarını bilmiyordum. Marketten DoğanAy alıp geçiyordum. Onun da adının DoğanAy olduğunu bilmiyordum. Ama bence dışardan bakınca görünüm olarak en kalitelisi DoğanAy. Diğerlerini görünce alasım gelmiyor.
Ali Göde'yi ya da hacı'nınkini alayım o zaman Peki hocam hangisi sizce daha güzeldir ya da ikisini de bir mi denesem? Böyle deyince garip oldu biliyorum
Vay be, ben başka şalgam markalarını bilmiyordum. Marketten doğanay alıp geçiyordum. Onun da adının doğanay olduğunu bilmiyordum. ama bence dışarıdan bakınca görünüm olarak en kalitelisi doğanay. Diğerlerini görünce alasım gelmiyor.
Ali göde'yi ya da hacınınkini alayım o zaman peki hocam hangisi sizce daha güzeldir, ya da ikisini de bir mi denesem? (böyle deyince garip oldu biliyorum )
Hocam şalgam deyince benim akan sular duruyor. Eğer ikisi de almaya değerse zaten alırım ikişer 5ltlik, keyfime bakarım vallahi. Çok özledim çok. 2 haftadır şalgam içmiyorum doğru düzgün, normalde günde 1lt deviren adamım ben
Hocam şalgam deyince benim akan sular duruyor. Eğer ikisi de almaya değerse zaten alırım ikişer 5ltlik, keyfime bakarım vallahi. Çok özledim çok. 2 haftadır şalgam içmiyorum doğru düzgün, normalde günde 1lt deviren adamım ben