Aytemiz Hectopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 3.414 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #1 Selamlar dostlar, sorum yukarıdaki gibidir, lise için olacak. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2025
gud Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 830 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #2 Aytemiz dedi: Selamlar dostlar, sorum yukarıdaki gibidir, lise için olacak. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yayındenizi. gud dedi: Yayındenizi. Genişletmek için tıkla... Özdebir de olabilirdi ama bayağı kötüydüler geçen sene bu sene bilemem.
Aytemiz dedi: Selamlar dostlar, sorum yukarıdaki gibidir, lise için olacak. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yayındenizi. gud dedi: Yayındenizi. Genişletmek için tıkla... Özdebir de olabilirdi ama bayağı kötüydüler geçen sene bu sene bilemem.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.155 Makaleler 1 Çözümler 587 24 Ağustos 2025 #3 Limit'in kronometre serisini çözmüştüm sınav yılında, zor gelmişti ancak netlerimi arttırmıştı. Onu önerebilirim zor olarak.
Limit'in kronometre serisini çözmüştüm sınav yılında, zor gelmişti ancak netlerimi arttırmıştı. Onu önerebilirim zor olarak.
Aytemiz Hectopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 3.414 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #4 gud dedi: Yayındenizi. Özdebir de olabilirdi ama bayağı kötüydüler geçen sene bu sene bilemem. Genişletmek için tıkla... Özdebir çözdüm hocam çok sevemedim maalesef. Yayındenizine bakacağım sağ olun. GFYT dedi: Limit'in kronometre serisini çözmüştüm sınav yılında, zor gelmişti ancak netlerimi arttırmıştı. Onu önerebilirim zor olarak. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam bakacağım.
gud dedi: Yayındenizi. Özdebir de olabilirdi ama bayağı kötüydüler geçen sene bu sene bilemem. Genişletmek için tıkla... Özdebir çözdüm hocam çok sevemedim maalesef. Yayındenizine bakacağım sağ olun. GFYT dedi: Limit'in kronometre serisini çözmüştüm sınav yılında, zor gelmişti ancak netlerimi arttırmıştı. Onu önerebilirim zor olarak. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam bakacağım.
kerem325 Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.306 Çözümler 7 24 Ağustos 2025 #5 Limit kronometrede zor sorular var ama soru cozumleri “arkadaslar bu sorunun cevabi b şıkkıdır iyi gunler” kıvamında.
Limit kronometrede zor sorular var ama soru cozumleri “arkadaslar bu sorunun cevabi b şıkkıdır iyi gunler” kıvamında.