ANILxTR Kilopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 630 Çözümler 1 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #61 Ben hayatımda hiç pizza yemedim nasip olmadı.
yilbasiagaci Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 294 13 Ocak 2021 #62 Birisi42 dedi: Hocam ben evlendim nikahımı kıydım, düğünümü Erzincan'da yaptım. Bunlar da düğün fotoğraflarım: Eki Görüntüle 833377 Eki Görüntüle 833379 Genişletmek için tıkla... ANILxTR dedi: Ben hayatımda hiç pizza yemedim nasip olmadı. Genişletmek için tıkla... Benim ailem BİM'den alıyor içinde 4 tane.
Birisi42 dedi: Hocam ben evlendim nikahımı kıydım, düğünümü Erzincan'da yaptım. Bunlar da düğün fotoğraflarım: Eki Görüntüle 833377 Eki Görüntüle 833379 Genişletmek için tıkla... ANILxTR dedi: Ben hayatımda hiç pizza yemedim nasip olmadı. Genişletmek için tıkla... Benim ailem BİM'den alıyor içinde 4 tane.
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.893 Çözümler 8 Yer Ohio 13 Ocak 2021 #63 Kuşbaşı pide. Pizza ne abey.
realmoonlight Kilopat Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 13 Ocak 2021 #64 ANILxTR dedi: Ben hayatımda hiç pizza yemedim nasip olmadı. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Zimbabwe'de falan mı yaşıyorsunuz ?
ANILxTR dedi: Ben hayatımda hiç pizza yemedim nasip olmadı. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Zimbabwe'de falan mı yaşıyorsunuz ?
ANILxTR Kilopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 630 Çözümler 1 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #65 realmoonlight dedi: Nasıl yani? Zimbabwe'de falan mı yaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Malatya dostum yani ne ilgimi çekti ne de fırsatım olup da aklıma gelmedi yani.
realmoonlight dedi: Nasıl yani? Zimbabwe'de falan mı yaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Malatya dostum yani ne ilgimi çekti ne de fırsatım olup da aklıma gelmedi yani.
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.560 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #66 ANILxTR dedi: Malatya dostum yani ne ilgimi çekti ne de fırsatım olup da aklıma gelmedi yani. Genişletmek için tıkla... Ben de Malatyalıyım ve kesinlikle pide ve lahmacun ye. Ben sırf pide için oraya gidiyorum Malatya lahmacunu da ye.
ANILxTR dedi: Malatya dostum yani ne ilgimi çekti ne de fırsatım olup da aklıma gelmedi yani. Genişletmek için tıkla... Ben de Malatyalıyım ve kesinlikle pide ve lahmacun ye. Ben sırf pide için oraya gidiyorum Malatya lahmacunu da ye.
realmoonlight Kilopat Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 13 Ocak 2021 #67 ANILxTR dedi: Malatya dostum yani ne ilgimi çekti ne de fırsatım olup da aklıma gelmedi yani. Genişletmek için tıkla... Hiçbir pizzacı yoksa Pasaport Pizza vardır. Üzüldüm şimdi garip oldum yani.
ANILxTR dedi: Malatya dostum yani ne ilgimi çekti ne de fırsatım olup da aklıma gelmedi yani. Genişletmek için tıkla... Hiçbir pizzacı yoksa Pasaport Pizza vardır. Üzüldüm şimdi garip oldum yani.
ANILxTR Kilopat Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 630 Çözümler 1 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #68 realmoonlight dedi: Hiçbir pizzacı yoksa pasaport pizza vardır. Üzüldüm şimdi garip oldum yani. Genişletmek için tıkla... Bunca yaşıma geldim hiç pizza yemedim :3 Bu büyük bir başarı hatta yemeyeceğim galiba bu gidişle rekorlar kitabına girmeye hazırlanıyorum
realmoonlight dedi: Hiçbir pizzacı yoksa pasaport pizza vardır. Üzüldüm şimdi garip oldum yani. Genişletmek için tıkla... Bunca yaşıma geldim hiç pizza yemedim :3 Bu büyük bir başarı hatta yemeyeceğim galiba bu gidişle rekorlar kitabına girmeye hazırlanıyorum
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.261 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 13 Ocak 2021 #69 Kuşbaşılı kaşarlı pide.
berkaytanik Megapat Katılım 13 Temmuz 2015 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ocak 2021 #70 Kesinlikle karışık pizza.