mrhkk Decapat Katılım 1 Mart 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #1 Anakart modelim pk strongbow_pk v. 10 SSD almak istiyorum desteklediği hız nedir acaba internette net bir şey göremedim.
Anakart modelim pk strongbow_pk v. 10 SSD almak istiyorum desteklediği hız nedir acaba internette net bir şey göremedim.
Pajero Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 353 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #2 mrhkk dedi: Anakart modelim pk strongbow_pk v. 10 SSD almak istiyorum desteklediği hız nedir acaba internette net bir şey göremedim. Genişletmek için tıkla... Sitesinden SSD takılabildiğini öğrendim fakat SATA kaç onu bulamadım bu yüzden SATA SSD alırsan muhtemelen tam performans çalıştırır.
mrhkk dedi: Anakart modelim pk strongbow_pk v. 10 SSD almak istiyorum desteklediği hız nedir acaba internette net bir şey göremedim. Genişletmek için tıkla... Sitesinden SSD takılabildiğini öğrendim fakat SATA kaç onu bulamadım bu yüzden SATA SSD alırsan muhtemelen tam performans çalıştırır.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 1 Mart 2023 #3 mrhkk dedi: Anakart modelim pk strongbow_pk v. 10 SSD almak istiyorum desteklediği hız nedir acaba internette net bir şey göremedim. Genişletmek için tıkla... Bu laptop mu?
mrhkk dedi: Anakart modelim pk strongbow_pk v. 10 SSD almak istiyorum desteklediği hız nedir acaba internette net bir şey göremedim. Genişletmek için tıkla... Bu laptop mu?
mrhkk Decapat Katılım 1 Mart 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #4 OnurOfc dedi: Bu laptop mu? Genişletmek için tıkla... evet hocam Pajero dedi: Sitesinden SSD takılabildiğini öğrendim fakat SATA kaç onu bulamadım bu yüzden SATA SSD alırsan muhtemelen tam performans çalıştırır. Genişletmek için tıkla... m2 alıcam ondan merak ettim almayı düşündüğüm Kingston KC3000 1TB 7000MB/S - 6000MB/S SSD
OnurOfc dedi: Bu laptop mu? Genişletmek için tıkla... evet hocam Pajero dedi: Sitesinden SSD takılabildiğini öğrendim fakat SATA kaç onu bulamadım bu yüzden SATA SSD alırsan muhtemelen tam performans çalıştırır. Genişletmek için tıkla... m2 alıcam ondan merak ettim almayı düşündüğüm Kingston KC3000 1TB 7000MB/S - 6000MB/S SSD
Pajero Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 353 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2023 #5 mrhkk dedi: Evet hocam M.2 alacağım ondan merak ettim almayı düşündüğüm Kingston KC3000 1TB 7000MB/S - 6000MB/S SSD Genişletmek için tıkla... Anakartta M.2 slotu mevcut mu? Sitesinde böyle bir bilgiye rastlamadım. Eğer M.2 slotu mevcutsa bile bu SSD'nin gücüne ulaşamaz.
mrhkk dedi: Evet hocam M.2 alacağım ondan merak ettim almayı düşündüğüm Kingston KC3000 1TB 7000MB/S - 6000MB/S SSD Genişletmek için tıkla... Anakartta M.2 slotu mevcut mu? Sitesinde böyle bir bilgiye rastlamadım. Eğer M.2 slotu mevcutsa bile bu SSD'nin gücüne ulaşamaz.