PK750D vs CX650F

Hayır mantıklı değil. CX650F daha iyi bir model ki zaten CX650F için elimizdeki bilgiler PK750D'ye göre çok daha fazla. Olan bilgiler de CX650F'i daha iyi bir model yapıyor. O yüzden CX650F kalsın.

Amazon'dan 1250 TL olarak aldım.

Bu fiyata rakipsiz. Harika bir fiyata almışsınız aman diyeyim.

Hayır mantıklı değil. CX650F daha iyi bir model ki zaten CX650F için elimizdeki bilgiler PK750D'ye göre çok daha fazla. Olan bilgiler de CX650F'i daha iyi bir model yapıyor. O yüzden CX650F kalsın.
Beyaz bir model olduğu için PSU-Kasa bulmakta sıkıntı yaşıyorum. Olan modellerde 2000 civarından başlıyor. Beyaz PSU, siyah kasada sırıtıyor gibi duruyor.

Hocam bu modeli bende sevdim ancak GPU desteği 315mm. 6700XT ile kullanacağım ben ve 3 fanlı model. O modellerde 330-350mm civarı.

O zaman kasa konusunda yeni bir konu açın isterseniz, arkadaşlar yardımcı olsunlar. Bu şekilde kasa konusuna pek cevap gelmez çünkü kategoriden ötürü. O güç kaynağı kesin kalsın ama. İade etmeyin.

O zaman kasa konusunda yeni bir konu açın isterseniz, arkadaşlar yardımcı olsunlar. Bu şekilde kasa konusuna pek cevap gelmez çünkü kategoriden ötürü. O güç kaynağı kesin kalsın ama. İade etmeyin.
Kasa konusu da açtım ancak cevap alamadım. Bütçe zorlayıp NZXT veya Phanteks almayı düşünüyorum.

CX650 modelini iade etmek zorunda kaldım. Aşırı fazla coilwhine vardı. Şuan da onun yerine 650-750w psu bakıyorum. F/P ve modüler olması önemlidir.
PK750d alın o zaman. En f/p model o şu anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…